Kerum vlastitog zeta tjera iz Hajduka!

Dok se golobradi predsjednik, Hrvoje Maleš, pokušava dokazati kao spasitelj Hajduka, splitski gradonačelnik Željko Kerum radi sve kako bi zaradio koji poen preko leđa slavnog stogodišnjaka.

9.5.2011.
14:38
VOYO logo

Burno je ovih dana na Poljudu. Željko Kerum odlučio je raspustiti Nadzorni odbor. Naravno, prije toga treba sazvati skupštinu kluba. No, i prije toga splitski gradonačelnik odlučio se baciti u potragu za nasljednikom svog zeta Petroslava Sapunara za kojeg je zaključio kako je najbolje da se makne od Hajduka.

Shvatio je prvi čovjek Splita kako njegov boravak, kao i boravak cijele njegove obitelji na Poljudu može samo šteti njegovoj političkoj ambiciji. Mjesto predsjednika NO-a već je ponudio odvjetniku Vinku Ljubičiću, bivšem članu povjerenstva za izbor uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče rada novog predsjednika, izgleda da je Hrvoje Maleš prionuo na posao. Barça je odrađena, iako to još neće obznaniti zbog Katalonaca koji na to prvi imaju pravo, čeka se objava novog trenera za sljedeću sezonu. No, o tome ni riječi.

Sljedeći korak prvog čovjeka Bijelih jest što hitniji pronalazak novog sponzora. Vremena nema puno, a u klubu zjapi prazna blagajna pred početak nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime novog generalnog sponzora vrijedi pet milijuna kuna, iako bi i tri bilo dosta. Sada je sve na Malešu koji treba dokazati priču iz kandidature.

Vrijedi istaknuti kako je na kadetskom Kupu svetog Dujma pehar podigla momčad Marseillea koja je u finalu pobijedila Hajduka s 1:0. Treće mjesto pripalo je Dinamu koji je s 2:0 slavio protiv bečkog Rapida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201105070079006 arti-201105060863006 arti-201105060887006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo