'To su čiste insinuacije! Nemam višak kg! Točno 97!'

Nakon što su gazda i trener Dinama, Zdravko Mamić i Kruno Jurčić, objavili kako Dinamo dovodi još jednog vratara, oglasio se po prvi puta i dosadašnji modri broj 1.

10.1.2013.
15:58
VOYO logo

"Bio sam na godišnjem odmoru u SAD-u, nisam baš pratio medije, ali ljudi bliski meni su mi sve prenijeli. Dakle, svatko ima pravo na svoje mišljenje, bilo ono ispravno ili ne. Međutim, o meni je izrečeno mnogo laži i mnogo neistina. To je tako, tu si ne mogu pomoći. Ali, evo, sad imam priliku da javno iznesem svoj stav, a to me ipak veseli", izjavio je Ivan Kelava u razgovoru za Sportske novosti, komentirajući priče da uskoro prelazi na klupu Dinama.

Iako su Zdravko Mamić i Kruno Jurčić najavili dovođenje novog vratara, Kelava tvrdi da to nije istina, ali ipak je ostao tajnovit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je bitno da ja znam pravu istinu. Drukčija je od one u medijima, ali neka ostane na tome. Ne želim dolijevati ulje na vatru".

Prokomentirao je i priče da je na pripreme stigao s viškom kilograma...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čiste insinuacije! Nemam višak kilograma. Imam točno 97 kilograma. Na pripreme sam došao s točno onoliko kilograma s koliko sam trebao doći. S idealnom kilažom!", rekao je Kelava te ocijenio svoju sezonu:

"Moglo je bolje. Dakle, sam sebe ocjenjujem s ocjenom 3! Ali ja sam ponekad prekritičan prema sebi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je ipak prokomentirao 'prijetnju' da će uskoro dobiti konkurenciju.

"Ne znam i ne opterećujem se s time. Ne shvaćam tu priču kao pritisak na sebe. Ukoliko klub tako odluči, ja to moram prihvatiti. Može doći bilo tko. Vidjeli ste što se dogodilo u Realu. Možda u Dinamo sutra može doći i Casillas, pa neću kazati da sam bolji vratar od Casillasa!? Što će se god dogoditi, ja ću biti tu. Vojnik sam kluba i radim što mi se kaže", zaključuje Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo