KEK U VELIKIM PROBLEMIMA UOČI KUPA: / Protiv Intera bez šest prvotimaca, ali: 'Moramo pokazati tko je tu glavni'

Image
Foto: PIXSELL

Rijeka će sutra od 17 sati na Rujevici ugostiti Inter u četvrtfinalu Kupa

12.12.2017.
19:01
PIXSELL
VOYO logo

RIJEKA GOSTUJE NA RUJEVICI! Interu odobren zahtjev: ‘Ovakvi uvjeti mogu biti opasni’

Image
RIJEKA GOSTUJE NA RUJEVICI! Interu odobren zahtjev: /

'Ovakvi uvjeti mogu biti opasni'

Image
RIJEKA GOSTUJE NA RUJEVICI! Interu odobren zahtjev: /

'Ovakvi uvjeti mogu biti opasni'

Inter je trebao biti domaćin ove utakmice, ali zbog već sada lošeg stanja travnjaka i nove najavljene kiše, iz Zaprešića su zamolili da se utakmica odigra u Rijeci što je HNS i odobrio. Prije nešto manje od mjesec dana Inter je već gostovao na Rujevici i uspio sačuvati mrežu netaknutom (0-0), a Kekova momčad niti sutra neće imati lagan zadatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo izostanaka

"Normalno da je bolje i za njih i za nas da igramo na normalnom terenu, što Rujevica omogućava. Naši problemi su taj zgusnut program i silni izostanci u momčadi, Heber, Gorgon, Matei, Bradarić, Pavičić, Acosty, Davidson su otpali, dok je veliki upitnik za Eleza i Vešovića, a vraća se Žuta. Od onih koji su ostali, njih 15-16, odabrat ćemo one koji će početi i one koji će biti u kadru za sutrašnju utakmicu", rekao je Matjaž Kek i pojasnio je kako je Inter vrlo ozbiljna momčad koju treba poštovati:

"Oni su standardizirali momčad i pokazali, prije kratkog vremena na Rujevici, da znaju iznimno kompaktno i disciplinirano stajati u obrani. Mi smo u toj utakmici, ako je bilo nešto dobro, dobro stajali i nismo im puštali da nas ugroze iz neke kontre. Ali, kako sam rekao, to je momčad koja ima gard, karakter i sigurno dolazi s istim ciljem kao što ga imamo i mi na ovu utakmicu", rekao je za Radio Rijeku slovenski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Koga nema, bez njega se mora'

Utakmicu je najavio i Slovenac Črnic:

"Čeka nas vrlo teška utakmica u Kupu. Nadamo se i potrudit ćemo se da to odradimo kako treba. Kako je trener rekao, imamo problem u momčadi, ali koga nema, bez njega se mora. Mi jako respektiramo Inter, ali igramo na Rujevici i moramo pokazati tko je tu glavni, da razveselimo naš klub i navijače pobjedom i prolaskom dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo