KEK OTKRIO DRAMU NA POLUVREMENU: / 'Imali smo velikih problema, vidjelo se da neki igrači jedva hodaju'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke nastavili su niz nepobjedivosti i učvrstili se na prvom mjestu u domaćem prvenstvu. U nedjelju su na Rujevici svladali Split s 2-0.

26.9.2016.
8:39
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Riječani su s osam pobjeda i dva remija i dalje jedina neporažena momčad u hrvatskoj ligi čiju ljestvicu predvode s 26 bodova, tri više od Osijeka i četiri od Dinama. Bila im je ovo već 37. prvenstvena utakmica u nizu bez poraza na vlastitom stadionu. No, do pobjede protiv Splita ipak nisu došli tako lako, a s kakvim su se problemima borili otkrio je nakon utakmice trener Matjaž Kek.

'Naporan tjedan nakon Dinama'

"Veliki kompliment igračima. Jedan zbog pobjede, a drugi jer su ovu utakmicu izdržali. Pokupili smo negdje virozu i na poluvremenu je nekoliko igrača imalo velikih problema. Još jednom, veliki kompliment jer su sve to izdržali, vidjelo se da neki jedva hodaju u drugom poluvremenu. Sada imamo nekoliko dana da se odmorimo", istaknuo je slovenski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ISKORISTILI KIKS OSIJEKA: /

Split upao u zamku, Rijeka sve riješila u prvih 45 minuta

Image
ISKORISTILI KIKS OSIJEKA: /

Split upao u zamku, Rijeka sve riješila u prvih 45 minuta

Rijeka je tjedan dana ranije deklasirala Dinamo s 5-2, ali Kek je uspio na vrijeme primiriti euforiju i odvesti momčad do pobjeda protiv Croatije iz Đakova u Kupu te protiv suparnika s dna prvenstvene ljestvice.

"Poslije vrlo zahtjevnog tjedna, Dinama, dva dana na putu i viroze, ja sam zadovoljan. Super sam zadovoljan što smo to izdržali na taj način jer bilo je jako nezgodno. Imamo sada nekoliko dana da se odmorimo malo jer je posebno naporan tjedan bio u glavama nakon Dinama. I idemo dalje boriti se", zaključio je Kek čiji nogometaši u petak gostuju kod Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo