KAŽNJENI VEZNJAK RIJEKE OTKRIO ŠOKANTNU ISTINU: / 'Sudac je u derbiju s Dinamom psovao majku našem igraču!'

Image

Iza Franka Andrijaševića su tri utakmice "hlađenja" koje je dobio zbog vrijeđanja suca Andreja Burila na utakmici Rijeke i Slaven Belupa.

9.12.2016.
23:45
VOYO logo

Iako nije igrao protiv Dinama, Andrijašević je za Novi list otkrio kako je sudac Ante Vučemilović-Šimunović vrijeđao igrača Rijeke Stefana Ristovskog. Zbog lošeg suđenja na utakmici, Vučemilović-Šimunović je dobio negativnu ocjenu kontrolora.

'Samo ga je pitao zašto ne svira kraj utakmice'

"Nije normalno da sudac na derbiju psuje majku Ristovskom i pokaže mu žuti karton. A igrač ga je samo pitao hoće li suditi kraj jer je istekla sudačka nadoknada", prepričao je Andrijašević dodavši kako njegov suigrač nije htio javno istupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ristovski je dobar dečko, o tome ne želi javno govoriti, ali meni je to neshvatljivo".

Image

Bivši igrač Hajduka, Dinama i Lokomotive zabrinut je zbog situacije u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tko će nas zaštititi?'

"Tko će zaštiti nas igrače? Kome se obratiti? Disciplinskom sucu? Svi će reći da nemaš dokaze. Svjesni smo da će takvih provokacija biti sve više," kazao je Andrijašević uvjeren da se promijenio sudački kriterij prema igračima Rijeke.

"Počelo se suditi protiv nas, znali smo da će prije ili kasnije doći do toga. Do prije dva, tri kola bili smo najkorektnija momčad po broju prekršaja i kartona, a igrali smo jednako agresivno kao do sada. Odjedanput nam sude sve te prekršaje, dobivamo žute i crvene kartone... Teško je tako igrati", zaključio je Rijekin veznjak koji bi u nedjelju trebao nastupiti u Parku mladeži gdje Rijeka gostuje protiv Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo