KATASTROFA ZA LEGENDARNOG VATRENOG: / Otkriveno što Milan namjerava s Marijom Mandžukićem i neće mu se svidjeti

Image

U Milanu, prema napisima i tvrdnjama tamošnjih medija i stručnjaka, nisu zadovoljni Mandžukićem

5.4.2021.
16:16
VOYO logo

Iako je došao kao slobodan igrač bez odštete, Mario Mandžukić bio je najzvučnije zimsko pojačanje AC Milana, ali može se reći i Serie A općenito, s obzirom na to koliko se o njegovom dolasku pisalo po tamošnjim medijima.

Međutim, Mandžukić se u Milanu nije naigrao. Krenuo je polako, kao rezervni igrač, ali nikako nije uspijevao uhvatiti formu i nakon svega je još ozlijedio gležanj i mišić, zbog čega je i dalje izvan pogona. Skupio je svega pet nastupa, ali kada se sve pobroji na terenu je proveo tek 76 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Milanu, prema napisima i tvrdnjama tamošnjih medija i stručnjaka, nisu zadovoljni Mandžukićem i vrlo vjerojatno će napustiti klub po isteku ugovora. Mandžukićev ugovor vrijedi do kraja svibnja, a bio je vrijedan 1.8 milijuna eura, no čini se da Milan neće aktivirati klauzulu o produljenju na još godinu dana.

Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 13 Febbraio 2021 - La Spezia (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan Nella foto: Mario Mandzukic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada 13 February , 2021 La Spezia ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan In the pic: Mario Mandzukic,Image: 590833873, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

"Milan neće produljiti četveromjesečni ugovor s Mario Mandžukićem koji završava krajem svibnja. Rossoneri imaju opciju produljenja ugovora do ljeta 2022., ali to neće napraviti jer tehnički direktor Paolo Maldini i sportski direktor Frederic Massara nisu zadovoljni s Hrvatom", objavio je to na Twitteru Nicolo Schira, stručnjak za transfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Mandžukić kojim slučajem zadovoljio dobio bi ugovor na još godinu dana i to u vrijednosti od 3.6 milijuna eura, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo