KATALONCI DOBILI BITKU S VELIKANIMA: / Barcelona dovodi tri dragulja koja želi cijela Europa

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Riječ je o igračima o čijim se imenima najviše piše uoči siječanjskog prijelaznog roka.

19.12.2018.
15:17
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Veznjak Paris St-Germaina Adrien Rabiot (23) trebao bi karijeru nastaviti u Barceloni, objavili su u srijedu španjolski mediji. Rabiot je standardni prvotimac PSG-a, ali u ljeto sljedeće godine ističe mu ugovor i tada bi mogao otići iz kluba bez odštete. Pariški klub mu je nudio novi bogati ugovor, te čak i kapetansku traku, ali Rabiot ne želi ostati u PSG-u.

Za njega je zaniteresirano nekoliko europskih velikana, Barcelona, Inter, Juventus, Arsenal i Liverpool, a čini se da je najbliži prelasku u Barcu. Budući da trener Thomas Tuchel više ne računa na njega, te da vodstvo PSG-a ne želi izgubiti novac od odštete, transfer bi mogao biti ostvaren već u zimskom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Adrien Rabiot

Stižu Ajaxovi biseri

U međuvremenu, sportski direktor Ajaxa Marc Overmans izjavio je da je Barcelona favoriti u utrci za njihova dva bisera Matthijsa de Ligta i Frenkieja de Jonga.

"To je fantastičan klub i glavni su favoriti, ali još su im dva kluba jako blizu, a želi ih i cijela Europa pa Barca mora brzo reagirati", kazao je nakadašnji član katalonskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

"Može li Messi pomoći? Da, novac im ne igra presudnu ulogu. Lani su odbili bolje ponude kako bi ostali. Već znaju sve o klubu i ja im ništa ne moram govoriti", dodao je Overmans, čije riječi prenosi As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo