KASTEL NAKON ISPADANJA IZ PRVE HNL: / 'Zatečeni smo'; Stipić: 'Oni trebaju biti u ovoj ligi'

Image
Foto: Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Rano je govoriti o planovima jer nas je malo zatekla ova situacija', kazao je Kastel

23.5.2021.
17:49
Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nakon dvije prvoligaške sezone, varaždinski su nogometaši ispali iz lige. Slijedi im nova borba za plasman među elitu u jakoj 2. HNL, a dan nakon poraza protiv Slaven Belupa (1:0) javili su se i iz vodstva kluba.

"Čvrsta, tvrda utakmica gdje smo parirali i imali neke situacije. Morali smo zabiti gol, ali nismo uspjeli. Čestitam Slavenu na pobjedi. Rano je govoriti o planovima jer nas je malo zatekla ova situacija. Sve će se znati tijekom narednih dana", rekao je trener Varaždina Zoran Kastel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Stipić suosjeća s Varaždinom

Na drugoj strani trener Slaven Belupa Tomislav Stipić nije htio slaviti pobjedu jer suosjeća s Varaždincima.

"Ovo je bio 'happy end'. Pobijedili smo utakmicu bez primljenog gola, a mladi Zvonarek je donio pobjedu i postao najmlađi strijelac u povijesti HNL-a. Isto tako, suosjećam s Varaždincima, ne bih ulazio u analizu, bit ću kratak. Želim im od srca sve najbolje u drugoj ligi, da se što prije vrate jer takav klub s toliko navijača i toliko emocionalne snage treba biti u prvoj ligi, ali ovo je sport", rekao je Stipić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo se borili za sebe, ali sad nakon utakmice mi je žao i Varaždina. Kad bih otvorio Bibliju ove sezone, vidjeli bismo da smo nakon svih padova napravili nešto dobro, ali nisam sada u štimungu. Želim biti ovdje slab i suosjećati s Varaždinom. Naravno, s jedne strane se i veseliti s mojom ekipom, ali kad se sve ohladi, onda ću napraviti rezime sezone za sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo