KASNO PALJENJE: / Englezi se sjetili da bi Dinamo mogao 'opljačkati' Manchester United

Dok menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal muku muči s napadačima, dok Robin van Persie i Radamel Falcao ne opravdavaju svoju plaću, Crveni vragovi imaju napadača koji redovito zabija golove.

30.4.2015.
17:23
VOYO logo

Čileanski 21-godišnji nogometaš postiže golove kao na tekućoj traci i jedan je od najboljih Dinamovih pojedinaca ove sezone. Ranije je odradio posudbe u Wiganu i Zaragozi, a u Manchester Unitedu nikad nije dobio priliku iako ga je slavni engleski klub otkrio još kad je imao 14 godina, a Sir Alex Ferguson ga je 2012. definitivno odlučio dovesti na Old Trafford.

U dresu Uniteda Henriquez vjerojatno neće odigrati nijednu službenu utakmicu. Daily Mail, naime, upozorava da Dinamo u posudbenom ugovoru ima opciju prema kojoj na kraju sezone može trajno otkupiti Čileanca za 1,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da se United muči s traženjem napadača, Henriquez zaslužuje još jednu šansu. No, ako Hrvati pronađu novac, bit će prekasno", upozorava Daily Mail.

Otočki dnevni list dodaje da je za Henriqueza zainteresiran i talijanski prvak Juventus koji je Manchester Unitedu prije nekoliko godina već preoteo mladića koji je na Old Traffordu uzalud čekao priliku. Riječ je o Paulu Pogbi na kojem će Juve predstojeće ljeto vjerojatno zaraditi nekoliko desetaka milijuna eura. Navijačima Uniteda ni danas nije jasno kako je njihov klub ispustio Pogbu i ostaje im samo nada da se ista pogreška neće ponoviti i s Henriquezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo