Kasni mu plaća u Švicarskoj, pa došao u Split!

Sjećate li se Rafaela Paraibe?

20.4.2011.
14:31
VOYO logo

Baš nekako u vrijeme kad je klupu Hajduka po drugi put preuzeo Ante Miše, a Goran Vučević još jednom otišao u povijest, na Poljudu su osvanula neka stara lica. Jedan od njih je Rafael Paraiba. 22-godišnji napadač koji je karijeru počeo u Gremiju, stigao je u Split usred zime 2009. godine, te je bio predstavljen kao pravo pojačanje, da bi ga uskoro ozljede i slaba forma otjerale u bijeli svijet.

U Splitu ga se sjećaju po golu Žilini u pretkolu Europske lige, koji je bio sladak, ali rezultatski nevažan. Žilina je otišla u 4. pretkolo, a Paraiba je napustio Poljud, baš kao i Miše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u Splitu je stekao vjerne prijatelje, pa svako malo svrati, najčešće u potrazi za angažmanom. Prošlog ljeta želio se vratiti u slavni hrvatski klub, ali je na kraju nakratko završio u Turskoj, u drugoligašu Mersin İdmanyurduu te konačno u malo poznatom švicarskom klubu Zofingenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako Rafael radi u Švicarskoj, život u tamošnjoj drugoj ligi nije nimalo lagan. Paraiba se stoga još jednom vratio na Poljud, ispitao situaciju, vidio da ni tu nema sreće te najavio kako će se najvjerojatnije morati kući, u Brazil.

"Kasne plaće, ne znam što da radim, vratit ću se u Brazil", najavio je za Slobodnu Dalmaciju, nakon što mu, izgleda, na Poljudu ipak nisu željeli dati drugu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104190100006 arti-201104190418006 arti-201104170032006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo