KARIUS PRIMA PRIJETNJE SMRĆU: / Liverpoolov golman je na udaru navijača koji su prevršili svaku mjeru. Umiješala se i policija

Image
Foto: AFP/Screenshot

Liverpoolovom vrataru se prijeti zbog pogrešaka u finalu Lige prvaka

28.5.2018.
8:37
AFP/Screenshot
VOYO logo

Policija iz Merseysidea je potvrdila da je svjesna prijetnji smrću koje zaprima Liverpoolov vratar Loris Karius na kojeg su se obrušili pojedinci zbog kikseva u finalu Lige prvaka. Njemački golman i njegova obitelj na udaru su pojedinaca koji 24-godišnjaka smatraju isključivim krivcem za subotnji 1-3 poraz engleskog tima od Real Madrida u utakmici za naslov u prestižnom klupskom europskom natjecanju.

Policija zna što se događa

"Iznimno ozbiljno shvaćamo prijetnje koje su mu upućeno putem društvenih mreža. Istražit ćemo ih. Službenici su svjesni broja komentara i prijetnji upućenih na taj način, pa i ovako podsjećamo korisnike društvenih mreža da će se svi prekršaji uključujući malicioznu komunikaciju i prijetnje istražiti", poručili su iz policije, a prenosi BBC Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački golman darovao je Karima Benzemu za prvi pogodak Reala u finalu, potom i žestoko pogriješio pri udarcu Garetha Balea kad mu je lopta s ruku kliznula u mrežu, a sve to dovelo je do poraza Liverpoolove momčadi, odnosno trećeg uzastopnog slavlja Reala u Ligi prvaka. Navijači koji mu prijete brzo su zaboravili da su i njegovim zaslugama stigli do finala natjecanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se Karius oglasio putem društvenih mreža. Napisao je:

"Nisam do sada baš spavao… scene mi prolaze kroz glavu ponovno i ponovno… Beskrajno mi je žao mojih suigrača, vas navijača i cijelog osoblja. Znam da sam zabrljao dvjema pogreškama i razočarao vas. Već sam rekao da bih volio vratiti vrijeme no to nije moguće. Još je i gore jer smo bili uvjereni da možemo svladati Real Madrid i dugo smo bili u utakmici. Hvala nevjerojatnim navijačima koji su došli u Kijev i bili uz mene, čak i nakon utakmice. Ne uzimam to zdravo za gotovo, to mi je još jednom pokazalo kakva smo velika obitelj. Hvala vam, vratit ćemo se jači."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrenova podrška

Podršku Kariusu pružili su mnogi, među njima i suigrač Dejan Lovren, asistent za jedini Liverpoolov gol u utakmici za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lako je okriviti nekoga, ali svi smo u ovome zajedno. Zajedno pobjeđujemo i zajedno gubimo. Svatko od nas podržao ga je kako je bolje mogao. Vratit će se on jači. Nemojte od toga raditi veliku priču, jasno da je to golema stvar jer je u pitanju bilo finale, no svi mi griješimo", bila je poruka hrvatskog stopera.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo