KAPETAN ZLATNE SRBIJE POSLAO PORUKU MAMIĆU: / Maksimović ima drugačije planove nego Dinamo

Image
Foto: AFP, MARTY MELVILLE

Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović prokomentirao je špekulacije o tome da ga želi potpisati hrvatski prvak Dinamo.

29.8.2016.
16:38
AFP, MARTY MELVILLE
VOYO logo

Prije nekoliko dana kao grom iz vedra neba medijima se proširila vijest da Dinamo u svoje redove želi dovesti Nemanju Maksimovića (21), kapetana reprezentacije Srbije do 21 godine koja se prošle godine okitila naslovom svjetskih prvaka.

Priča dobila svoj nastavak

Ova priča je u ponedjeljak dobila svoj nastavak. Srpski tabloid Kurir objavio je kako, unatoč tome što je Zdravko Mamić navodno jako odlučan da realizira ovaj transfer, njegovi roditelji nisu baš da se njihov sin preseli u Zagreb jer su podrijetlom iz Krajine, odnosno, Republike Srpske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MODRI GA ŽELE POD SVAKU CIJENU: Otkriveno što koči transfer kapetana zlatne Srbije u zagrebački Dinamo

Orlovi se okupili uoči početka kvalifikacija za SP

U ponedjeljak se reprezentacija Srbije okupila u Staroj Pazovi na startu priprema za kvalifikacijski ogled za SP u Rusiji 2018. godine protiv Irske, koji je na rasporedu 5. rujna. Srpske novinare jako zanima što se uistinu događa s tim potencijalnim transferom koji je odjeknuo u hrvatskim i srpskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, prelazak u Dinamo i nije tako izgledan jer srpski reprezentativca ima drugačije planove.

"Ne bih komentirao priče oko Dinama niti o tome jesu li klubovi uspostavili kontakt. S Astanom sam ušao u Europsku ligu i mislim da ću u klubu ostati do zime", kazao je Nemanja Maksimović, piše Žurnal i dodao kako je Astana napravila iznenađenje, izbacila BATE u play - offu spomenutog natjecanja što je velika stvar za kazahstanski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo