KAPETAN KAPETANSKI: / Modrić najavio utakmicu i prokomentirao fotku koja je izazvala polemike u Turskoj

Image

Kapetan Hrvastke nogometne reprezentacije Luka Modrić najavio je kvalifikacijsku utakmicu s Turskom koja je na radporedu u ponedjeljak u 20.45.

4.9.2016.
19:36
VOYO logo

"Turski izbornik nije pozvao nekoliko bitnih igrača koji su bili na Euru. Sigurno je da će im to možda biti mali hendikep, ali većina koja je bila tamo je tu, još su priključili nekoliko mlađih, što im može biti samo dodatan poticaj, da daju jednu dodatnu dimenziju i energiju turskoj reprezntaciji. Mislim da nam izostanak tih igrača, prvenstveno Arde Turana, neće puno olakšati posao. Svjesni smo da je Turska velika nogometna nacija", rekao je Luka Modrić.

"Svaka utakmica nosi nešto novo. Sutrašnja će biti drugačija od svih dosadašnjih. Igra se pred praznim tribinama tako ambijent nije naklonjen niti nijma niti nama. Otežavajuće je. Očekujemo tešku utakmicu. Oni se žele nadigravati. Bit će dobra i zanimljiva utakmice", kazao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turski novinari zatražili su da prokomentira fotografiju s Emre Morom. Naime, mladi nogometaš zatražio je poslije susreta na Euru da se fotografija sa svojim uzorom, a na kraju je ona izazvala polemike.

"Ne znam zašto je ta fotka izazvala polemike, ali dobro. Čim ga je jedna Borussija uzela dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Od njega prijeti velika opasnost. Ima sve predizpozicije da napravi veliku karijeru ali to ovisi o njemu", smatra Modrić pa se vratio na utakmicu s Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'NISU TO ZASLUŽILI': /

Luka Modrić je ujedinio Turke kao malo tko

Image
'NISU TO ZASLUŽILI': /

Luka Modrić je ujedinio Turke kao malo tko

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo