KAPETAN HRVATSKE RAZLJUTIO ČELNIKE FIFE: / 'Sigurni smo da će gospodin Modrić sljedeći put biti jako sretan'

Image

Korištenje video tehnologije na Svjetskom klupskom prvenstvu izazvalo je kontroverze nakon sporne situacije tijekom polufinalne utakmice između Real Madrida i meksičke Americe.

17.12.2016.
11:34
VOYO logo

Cristiano Ronaldo zabio je gol u sudačkoj nadoknadi. Činilo se da je on poništen nakon pregledavanja video snimke zbog zaleđa, ali na kraju je ipak priznat.

Image
LUKA MODRIĆ JE JEDNOM REČENICOM UNIŠTIO FIFA-u: /

'Iskreno, ne sviđa mi se!'

Image
LUKA MODRIĆ JE JEDNOM REČENICOM UNIŠTIO FIFA-u: /

'Iskreno, ne sviđa mi se!'

Poslije utakmice Luka Modrić bio je dosta kritičan prema video tehnologiji, dok je Ronaldo sucima u prolazu s osmjehom na licu dobacio 'što je dečki, ne radi vam TV?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Fife Gianni Infantino u subotu se osvrnuo na upućene kritike. Prije svega rekao je kako se nada da će se ova tehnologija koristiti na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.

"Kod Ronaldovog pogotka došlo je do problema u komunikaciji", prokomentirao je Infantino pa se osvrnuo na Modrićeve izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siguran sam da će Modrić sljedeći put biti sretan ako njegova momčad pobijedi zbog pregledavanja video snimke. Čak i ako je za odluku bude potrebno nekoliko sekundi, najvažnije je da odluka bude ispravna", kazao je Infantino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov pomoćnih Marco van Basten također se osvrnuo na Modrićeve izjave.

"Ova tehnologija može samo pomoći. Modrić je posije Ronaldovog gola bio malo zbunjen, baš poput svih. Došlo je pogreške, na nesreću, ali mislim da se to neće opet dogoditi tako da sam siguran da će gospodin Modrić biti jako sretan", poručio je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na žalle igrača kako zbog se zbog pregledavanja snimki odugovlači igra, Infantino je poručio kako igrači više vremena provedu glumeći ozljede nego što je potrebno za pregledavanje snimki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo poremetiti tijek igre, ali što je 30 sekundi ili minuta na Svjetskom prvenstvu ako zbog pogreške suca možete izgubiti u finalu?", poručio je predsjednik Fife.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo