KAPETAN DINAMA SE OTVORIO: / 'Bog nas je kaznio zbog pristupa, poslije poraza od Lokomotive u svlačionici je bilo galame'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Stvarno smo dali sve od sebe, imali smo pravi gard, pravi pristup'

14.5.2018.
22:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Novi hrvatski prvak Dinamo doživio je još jedan poraz. U predposljednjem 35. kolu HNL-a, u ponedjeljak navečer, modri su u Kranjčevićevoj izgubili od senzacije Rudeša 1-0. Rudeš je tako kompletirao pobjede nad velikom hrvatskom "četvorkom", Dinamo, Rijekom, Hajdukom i Osijekom.

RUDEŠ ŠPALIROM DOČEKAO PRVAKA, PA GA ONDA – POBIJEDIO! Dinamo upisao novi poraz, Jurčević ima razloga za brigu

Dinamovci su bili zadovoljni prikazanim, ali ne i rezultatom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno smo dali sve od sebe, imali smo pravi gard, pravi pristup kakav Dinamo treba imati. Stvorili smo 16 šansi i primili smo gol iz jedinog udarca. Bog nas je kaznio zbog pristupa u posljednje dvije utakmice kad smo ušli kao da ćemo to lako riješiti i nonšalantno, a danas smo igrali kako treba", istaknuo je kapetan Arijan Ademi nakon utakmice, javlja Goal.com.

NIKOLA JURČEVIĆ: ‘Moramo se ponovno mobilizirati, odigrat ćemo jednu mušku utakmicu s Hajdukom’

Ademi je, nadalje, nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije poraza od Lokomotive u svlačionici je bilo galame, ali danas kao kapetan nisam imao što prigovoriti svojim suigračima. Ovo nije dobro da gubimo, peče nas savjest, ali idemo osvojiti taj Kup, uzeli smo prvenstvo i moramo pokušati sezonu završiti s dvostrukom krunom. Nije problem kemija, danas smo sve odradili dobro, ali jednostavno nije bilo sreće", otkrio je Ademi.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo