UTAKMICA KOJA ĆE SE PAMTITI / Reakcije s eksplozivnog El Clasica. Igrači Reala pokušali objasniti debakl, kapetan Barce: 'Trebali smo im zabiti i više...'

Image
Foto: Profimedia

'Večeras smo se mučili, nemam što drugo reći'

20.3.2022.
23:51
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone ostvarili su jednu od najuvjerljivijih pobjeda u 249. španjolskom El Clasicu svladavši Real Madrid na njegovom Santiago Bernabeuu s 4:0.

Dvaput je Realovu mrežu zatresao Pierre-Emerick Aubameyang (29', 53'), a po jednom Ronald Araujo (38') i Ferran Torres (47').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, ali ovo nije bila večer za pamćenje kapetana hrvatske reprezentacije, baš kao ni cijele Ancelottijeve momčadi. U 63. minuti je zaradio i žuti karton zbog zakašnjelog starta.

Jedan od najtežih domaćih poraza Reala u povijesti El Clasica komentirali su Nacho i Thibaut Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOLČINE NA EL CLASICU /

Pogledajte kako igrači Barcelone natrpavaju mrežu Reala, dok Modrić i ekipa samo gledaju

Image
GOLČINE NA EL CLASICU /

Pogledajte kako igrači Barcelone natrpavaju mrežu Reala, dok Modrić i ekipa samo gledaju

'Bili smo užasni'

"Rezultat sve govori. Bili smo užasni. Možda smo u utakmicu ušli previše opušteno jer smo imali čak 15 bodova više od Barcelone. Ovo nas boli, ali sezona nam je i dalje dobra, u četvrtfinalu smo Lige prvaka, a u La Ligi vodimo s devet bodova prednosti. Devet kola prije kraja sve je u našim rukama u moramo biti prvaci. Večeras smo se mučili, nemam što drugo reći", poručio je Nacho.

"Nismo odigrali dobru utakmicu. Počeli smo solidno, ali nakon toga nismo bili kompaktni, imali smo puno problema s Dembeleom. Izgubili smo bez borbe. To je nedopustivo. Može se izgubiti, ali ne ovako. Nismo se borili dovoljno, nismo pokazali želju. Imamo veliku prednost u borbi za titulu i moramo prebroditi ovo", poručio je Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Busquets: 'Borit ćemo se do kraja'

Osim četiri zabijena gola, Barcelona je imala još puno prilika, a to je istaknuo i njihov kapetan.

"Ovo je bio naš cilj", poručio je Barcelonin kapetan Sergio Busquets. "Za sve smo se mi pitali, krali smo loptu, igrali presing. Sve je išlo glatko i trebali smo postići više golova, ali su oni imali raspoloženog golmana. Znali smo da će nam prijetiti iz kontranapada i uspjeli smo to iskontrolirati. Presretan sam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona sada ima 12 bodova manje od Reala uz utakmicu manje. "Borit ćemo se do kraja. Ako budemo imali i najmanju priliku, iskoristit ćemo je. Teško je, puno zaostajemo, ali u nogometu je sve moguće. Prvi cilj nam je skočiti na drugo mjesto."

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo