LUIS ENRIQUE IZNENADIO ČITAV NOGOMETNI SVIJET: / Nakon golijade na Camp Nou jasno poručio da odlazi iz Barcelone!

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Luis Enrique neće voditi Barcelonu sljedeće sezone!

1.3.2017.
22:40
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Upravo je to španjolski strateg kazao okupljenim novinarima na presici nakon golijade na Camp Nou, u kojoj su šest komada utrpali Sportingu iz Gijona (6-1), piše katalonski Mundo Deportivo.

Luis Enrique bio je pod velikim udarom javnosti nakon teškog (0-4) poraza kod PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Govorilo se i o otkazu, no situacija se nekako smirila. Sve do Sportinga iz Gijona. Enrique je šokirao nogometni svijet sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću voditi Barcelonu sljedeće sezone. To je bila jako teška odluka za mene, ali dobro sam razmislio i mislim kako je tako najbolje i za mene i za klub. Rečeno mi je uoči sezone da ne moram žuriti s odlukom o obnavljanju ugovora i zbilja nisam žurio", rekao je Enrique pa nastavio:

"Najveći razlog je jednostavno umor kojeg je jako puno na ovom poslu. Potreban mi je dobar odmor, moram se na neko vrijeme isključiti. Želio bih se zahvaliti vodstvu kluba na povjerenju i igračima na potpori u ovih tri godine vođenja prve momčadi Barce", istaknuo je Španjolac i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred nama su još tri uzbudljiva mjeseca. U teškoj smo situaciji u oba velika natjecanja, ali vjerujem kako jedno možemo do velikih pobjeda. Potrebno je da se poklope i zvijezde, ali moja predanost će biti najveća kao i uvijek", poručio je Enrique.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo