NAKON 14 GODINA / Kane sve bliže odlasku iz Engleske: Dogovorio je osobne uvjete, ali Tottenham traži 100 milijuna

Image
Foto: Profimedia

Sprema se još jedan bombastičan transfer koji bi mogao koštati više od 100 milijuna eura

27.6.2023.
21:45
Profimedia
VOYO logo

Bayern je ozbiljno zagrizao za Harryja Kanea, a prema pisanju njemačkih medija engleski napadač već je dogovorio osobne uvjete s Bavarcima, što je veliki korak prema njegovom konačnom preseljenju na Allianz Arenu.

Image
'VELIKI MATEO' /

Dinamo se emotivnom objavom naklonio svom dragulju: 'Pokaži svijetu tko si, a onda 'zaokružimo' priču'

Image
'VELIKI MATEO' /

Dinamo se emotivnom objavom naklonio svom dragulju: 'Pokaži svijetu tko si, a onda 'zaokružimo' priču'

Prošla sezona bila je pokazatelj za Bayern da jednostavno ne može bez klasičnog napadača, pa je ovog ljeta uprava njemačkog velikana odlučila dati sve od sebe i angažirati adekvatnu zamjenu za golgetera kalibra Roberta Lewandowskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema previše takvih napadača koji će tijekom sezone zabiti 30 plus golova, a jedan od njih je svakako Harry Kane koji je ovog ljeta ušao u posljednju godinu ugovora s Tottenhamom.

No, čini se da Bavarcima to neće previše olakšati posao jer je momčad iz sjevernog Londona itekako svjesna vrijednosti engleskog reprezentativca te ga, barem za sada, ne namjerava pustiti za manje od 100.000.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je prvo odlučio "opipati puls" 'Pijetlova' i ponudio im 70.000.000 eura, no Englezi su to glatko odbili. I dok se čeka nova ponuda u Londonu, iz Njemačke stiže vijest da je Kane već dogovorio osobne uvjete s deseterostrukim uzastopnim prvakom Bundeslige.

Engleski golgeter za nešto više od mjesec dana napunit će 30 godina i svjestan je da ako želi osvajati trofeje mora promijeniti sredinu. U dosadašnjem dijelu karijere nije osvojio niti jedan kup, a Bayern je svakako sredina u kojoj se uzimaju zdravo za gotovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je Kaneu primamljiva ideja da pojača njemačkog velikana, koji će sigurno idućih dana poslati jaču ponudu Tottenhamu.

Realu je bio preskup

Kane je bio prvi izbor Carla Ancelottija za nasljednika Karima Benzeme u Realu, no Madrid je u međuvremenu odustao od Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar "Atletika" Mario Kortegana javlja da je Kraljevski klub odustao nakon što je čuo da Tottenham želi 100.000.000. Madriđani smatraju da ovaj transfer nije isplativ s obzirom na Kaneove godine, a poduzetnik poput Florentina Peresa ne želi si dopustiti takav trošak.

Umjesto toga, Real se opet okrenuo Kylianu Mbappeu koji je nezadovoljan u Paris Saint-Germainu, a vidjet ćemo hoće li im se ovoga puta posrećiti u pokušaju da ga dovedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harry Kane je zabio 280 golova za Tottenham u 435 utakmica, uključujući i Premier ligu 2013. godine. Od njega je po tom pitanju bolji samo Alan Shearer koji vodi na vječnoj ljestvici strijelaca engleskog prvenstva sa čak 260 ligaških golova.

Za reprezentaciju Engleske postigao je 58 golova u 84 utakmice. Tri je sezone bio prvi strijelac Premier lige, a s reprezentacijom je bio i strijelac Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo