Burnley iznenadio / Kane se vratio i odmah zabio, a Tottenham izgubio na Turf Mooru

Image
Foto: AP Images

Nakon četiri uzastopne pobjede Tottenham je izgubio i to s Kaneom u sastavu

23.2.2019.
15:38
AP Images
VOYO logo

S četiri uzastopne prvenstvene pobjede Tottenham je stigao na Turf Moor, u momčad se nakon šest tjedana vratio kapetan i najbolji igrač Harry Kane da bi londonska momčad - izgubila.

Burnley je nastavio svoj sjajan niz i osmu uzastopnu utakmicu završio bez poraza. Štoviše, ostvario je jednu od najvećih pobjeda sezone jer ne pobjeđuje se svaki dan momčad koja se bori za naslov prvaka, a Tottenham je ovim neočekivanim porazom izgubio korak za Cityjem i Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrijeme proteklo je bez pogodaka da bi domaćini načeli goste u 57. iz prekida. McNeil je ubacio iz kuta, a Wood glavom zakucao pokraj nemoćnog Llorisa.

Koliko je Kane nedostajao Pochettinovoj momčadi, najbolje se vidjelo osam minuta kasnije. Rose je izveo udarac sa strane, a Kane pobjegao domaćoj obrani i iskontrolirao loptu te još zadržao koncentraciju da prevari vratara. Sjajan pogodak sjajnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, on nije ispao zamašnjak prema preokretu. U završnici susreta, u 83. minuti, Burnley je došao pred protivnička vrata, Gudmundsson je naumio pucati, a to je ispala sjajna asistencija za Barnesa na drugoj vratnici i veliko veselje na Turf Mooreu i više od 20 tisuća navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo