HOĆE LI O JEDNOM ČOVJEKU OVISITI MESSIJEVA BUDUĆNOST U BARCELONI? / 'Ako ja ne pobijedim, Leo će sigurno otići...'

Image

Novi predsjednik Barcelone će postati Joan Laporta, Toni Freixa ili Victor Font

3.3.2021.
11:17
VOYO logo

Španjolski velikan Barcelona bez predsjednika je kraja prošle godine kada je s te dužnosti odstupio Josep Maria Bartomeu pod pritiskom loših sportskih rezultata koji su kulminirali u kolovozu porazom od 2-8 od Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka.

Mandat mu je istjecao u ljeto 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bartomeu nije bio u dobrim odnosima s kapetanom, najboljim igračem i klupskom legendom Lionelom Messijem koji je u prošlo ljeto podnio zahtjeva za odlaskom iz kluba, što se ipak nije ostvarilo.

Budućnost legende

Messi i dalje nije produžio ugovor koji mu istječe 30. lipnja ove godine i sada kandidati za novog predsjednika Barce Joan Laporta, Toni Freixa i Victor Font ističu u predizbornoj kampanji da im je ostanak argentinskog nogometaša glavna misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednički kandidati su se sučelili na debati na kojoj je Laporta, nekadašnji čelnik Barce i favorit za pobjedu na izborima, rekao da će Messi sigurno napustiti Barcelonu ako on ne pobijedi.

Image

Joan Laporta na posteru za izbore

"Imam odličan odnos s Leom (Messijem) i on će razmotriti bilo koji prijedlog koji dmu ponudim. Ako ne pobijedim, siguran sam da Leo neće ostati u Barceloni", prenosi Laportinu izjavu Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi se ne vodi samo novcem. Želi igrati u momčadi koje će pobjeđivati. Siguran sam da će poslušati moju ponudu, baš kao što sam siguran da će otići ako netko drugi pobijedi", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo