DEGUTANTNI NAPAD NA JUNAKA ARSENALA: / Engleska se zgraža se nad činom bolesnog navijača Valencije; 'on je idiot koji nema baš puno u glavi'

Image
Foto: Screenshot

Pierre-Emerick Aubameyang pljunut od strane bolesnog navijača Valencije

10.5.2019.
13:19
Screenshot
VOYO logo

Arsenalovog heroja koji je sinoć na Mestalli protiv Valencije postigao hat-trick, sjajni Pierre-Emerick Aubameyang, pljunuo je navijač iz Valencije u odvratnom napadu uhvaćenom na televizijskim kamerama, javlja najčitaniji britanski tabloid The Sun. Navijač ispunjen mržnjom naglo je prešao preko ograde kako bi pljunuo u Aubameyanga, dok su mu suigrači čestitali četvrti gol Arsenala na uzvratnom polufinalnom susretu Europske lige.

Image
TOPNICI RASTJERALI ŠIŠMIŠE: /

Aubameyang hat-trickom uveo Arsenal u finale

Image
TOPNICI RASTJERALI ŠIŠMIŠE: /

Aubameyang hat-trickom uveo Arsenal u finale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sramotan "napad" navijača iz neposredne blizine zabio se na društvenim medijima nakon što je Aubameyang postigao gol za pobjedu od 4-2 za ukupni rezultat od 7-3, čime su topnici izborili finale EL u Bakuu protiv Liverpoola.

Navijači na društvenim mrežama, pišu Englezi, osudili su ovakvo ponašanje mladića koji očito nema baš puno u glavi, kad je u stanju tako nešto napraviti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Nogomet je tako lijep i onda postoje idioti poput ovog navijača u Valenciji koji pokušava pljunuti na Aubameyang, pretpostavljam da je to loša strana nekih fanova", istaknuo je jedan normalni nogometni pratitelj. I drugi su osudili pljuvanje, uglavnom koristeći riječi "strašno" i "odvratno".

I mnogi su gledatelji pred malim ekranima bili toliko šokirani onim što su vidjeli da su na društvenim mrežama pitali "jesu li doista svjedočili tome?" Tako je jedan istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li se to zaista dogodilo, je li zaista pokušao pljunuti Pierrea-Emericka Aubameyanga?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, ovakvim stvarima, kao niti "ljudima" nije mjesto na nogometnim utakmicama, među normalnim svijetom.

Nogometaši Chelsea i Arsenala izborili su nastup u finalu Europske lige koje će se održati 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Bakuu. Englezi će tako imati sva četiri predstavnika u finalima europskih kupova jer će u završnom susretu Lige prvaka 1. lipnja u Madridu igrati Liverpool i Tottenham. Time je ispisana nova stranica nogometne povijesti, jer se još nika nije dogodilo da jedna zemlja ima 4 predstavnika u dva finala dva najjača europska klupska nogometna natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je izborio finale nakon što je u Londonu nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio Eintracht sa 4-3, nakon što su obje utakmice završile rezultatom 1-1, dok je dok Arsenal prošao Valenciju s dvije pobjede. Na svom travnjaku je slavio sa 3-1, a u uzvratu na Mestalli sa 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo