OGLAS

HRVATSKI JUNAK ZA NET.HR O POTEZU S KOJIM JE RASPAMETIO MAKSIMIR: / 'Rakitić mi je strašno dodao'

Image
Foto: PIXSELL

Nikola Kalinić jučer na Maksimiru protiv Ukrajine (1-0) ponovno je pokazao zašto za njim vlada takvo zanimanje europskih i kineskih klubova.

25.3.2017.
8:00
PIXSELL
VOYO logo

Sinoć u mix zoni je imao strpljenja za sve. Kalinić je strpljivo odgovarao na pitanja, na neka i po nekoliko puta. Bio je zadovoljan i umoran.

Potez večeri

Oči su mu bile crvene, u njima se vidila istrošenost od silne trke i zalaganja u igri. Kalinić je protiv Ukrajinaca odigrao dobru utakmicu okrunivši je eurogolom u 38. minuti na maestralnu asistenciju Rakitića petom, zakucavši loptu u lijevi gornji kut gola s 12 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strašno mi ju je dodao. Baš jest. A meni je sjela. Sretan sam zbog toga, ali najvažnije od svega da smo pobijedili", kazao nam je Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kale trpa i ove sezone. Ukupno je do sad za svoju Fiorentinu postigao 19 pogodaka u 36 susreta u kojima je nastupio u svim natjecanjima.

Trpa i ove sezone

Za Hrvatsku je u ovom kvalifikacijskom ciklusu postigao dva pogotka, ukupno je Kalinić sad na 14 golova za Vatrene u 34 susreta u kojima je nastupio, a u samo četiri navrata na terenu je bio svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Hvala bogu, ide me. Bolje ranije nego devedeseta minuta. Da smo sigurni", u šali je kazao Kalinić koji je utakmicu započeo kao najistureniji napadač. Mandžukić je igrao na lijevom krilu mijenjavši pocrvenjelog Ivana Perišića.

Tandem Kale - Mandžo

"Uvijek se odlično osjećam kad igram s takvim igračima. Dobro smo se slagali, iako je on igrao malo lijevo. Ali bilo je to dobro. Nadam se da će tako biti i u budućnosti", izjavio je Kale i na novinarsko pitanje je li s ovim golom zacementirao svoje mjesto u prvoj momčadi, kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"U Hrvatskoj? Evo, sad pitajte izbornika kad prođe".

Gol je bio postignut u trenutku kad je bio okrenut leđima prema vratima. Iz teške situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bacio Maksimir u trans

"Došla je tako, okrenuo sam se i odmah opalio po golu. Nisam htio puno razmišljati. Samo što prije puknuti kako me ne bi blokirali", otkrio je Kalinić.

Image
Image

I puni Maksimir pao je u trans. Nakon dvije godine Hrvatska je konačno istrčala pred svojim navijačima u Zagrebu. Na utakmici je službeno bilo 27.351 gledatelj. Tribine su gorile, disale za Hrvatsku, za Vatrene i sve bez i jednog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to sjajan osjećaj. Drago mi je što smo konačno zaigrali pred publikom".

'Ništa Kinezi, ništa... Vidjet ćemo sve još'

Pobjeda je tu, tri boda su upisana i Hrvatska je na dobrom putu da mirno ove kvalifikacije privede kraju i natjecanje u skupini I završi kao prvoplasirana momčad, što bi joj donijelo izravni plasman za Mundijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo važna pobjeda. S obzirom da slijede tri gostovanja Turska, Island i Ukrajina, ova pobjeda je bitna jer smo njome napravili odmak na prvo mjesto", objasnio je napadač Fiorentine.

Upitali smo ga i za zanimanje bogatog kineskog Tianjin Quanjiana koji je ozbiljno zapeo za njega, a kojeg je bivši hajdukovac odbio. Odmah je ubrzao korak prema autobusu kako bi se spasio pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa Kinezi, ništa... Vidjet ćemo sve još...", zaključio je Kalinić.

Vrijedi spomenuti kako je Kalinić od izbornika Čačića dobio poštedu za Estoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo