NEVJEROJATNE SCENE U ITALIJI: / Kalinić zabio, ali Milan ostao bez pobjede. U sudačkoj nadoknadi izjednačio golman!

Image
Foto: Screenshot

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić bio je strijelac za Milan koji u prvoj nedjeljnoj utakmici 15. kola talijanskog prvenstva na gostovanju kod Beneventa odigrao samo 2-2.

3.12.2017.
14:17
Screenshot
VOYO logo

Milan je poveo u 38. minuti pogotkom Giacoma Bonaventure, a za domaće je u 50. minuti izjednačio George Pușcaș. Samo sedam minuta kasnije Rossonerima je prednost vratio Kalinić koji je sjajno reagirao nakon nabacivanja Bonaventure s desne strane i glavom smjestio loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaliniću je ovo bio četvrti ovosezonski pogodak u Seriji A i prvi nakon 421 minute posta, odnosno od 25. listopada kada ja zabio Chievu. Prošli je vikend 29-godišnji napadač bio na meti navijača zbog promašaja protiv Torina (0-0), ali ove se nedjelje uspio barem djelomično iskupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je od 75. minute imao igrača manje na terenu jer je drugi žuti karton dobio Alessio Romagnoli. Skupo su to platili Rossoneri jer im je u petoj minuti sudačke nadoknade zabio golman Alberto Brignoli, donijevši Beneventu prvi bod ove sezone! U 14 utakmica do ove nedjelje Benevento je upisao isto toliko poraza. Brignoli je prvi vratar koji je postigao gol u Seriji A od Massima Taibija (Reggina) 2001. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goste je u ovoj utakmici prvi put vodio novi trener, legendarni Gennaro Gattuso, koji je na klupi zamijenio Vincenza Montellu. Debi na koncu neće pamtiti po dobrome, nije uspio svladati najlošiju momčadi lige, tako da Milan u posljednjih deset kola ima na kontu samo dvije pobjede.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo