KALINIĆ ODBIO BOGATSTVO I PROSLAVLJENOG TALIJANA: / Hrvatski napadač ne odustaje od dokazivanja u Milanu

Image
Foto: AFP

Priča nije nova, novi je tek pokušaj Fabija Cannavara da ga dovede

11.1.2018.
8:46
AFP
VOYO logo

Milanov hrvatski napadač Nikola Kalinić odbio je mogućnost napuštanja redova talijanskog velikana u korist prelaska u kineski Guangzhou Evergrande kojeg s klupe vodi proslavljeni bivši talijanski reprezentativac Fabio Cannavaro.

Talijan koji je ponovno na klupi aktualnog prvaka Guangzhou Evergrandea jedini naslov u trenerskoj karijeri ima s Tianjin Quanjianom iz 2016. godine kada je pokorio kinesko prvenstvo. S namjerom obrane naslova, momčad koju je nedavno preuzeo želi osnažiti napadačkim rješenjima, pa Kalinića, kojeg je u više navrata pokušao dovesti u kinesku Super ligu, tada u Tianjin, ponovno snubi. Priča traje još od dana Kalinićevog igranja za Fiorentinu (40 milijuna za transfer, 10-12 po sezoni za njega), a hrvatski as mišljenje ne mijenja niti u trenucima u kojima u Milanovom dresu ne blista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postigao samo četiri gola

Odlučan popraviti osobnu statistiku i ostati u centru pažnju izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, put u Kinu ne čini mu se kao idealan scenarij, definitivno ne u dobi od 30 godine i svakako ne pred Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokaz kvalitete Kalinić će radije pokušati pronaći u Seriji A u nastavku sezone, pritom i tražiti način na koji unaprijediti ne baš blistavu statistiku od četiri pogotka u 21 odigranoj utakmici ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo