KAKVO POJAČANJE, A ISPADAJU IZ BUNDESLIGE: / Igrat će u drugoj ligi, a doveli člana svjetskih prvaka

Image

Njemački klub Darmstadt, koji se natječe u elitnom razredu njemačkog nogometa, doveo je zvučno pojačanje i ugovorno ga vezao na dvije pune sezone.

11.4.2017.
16:52
VOYO logo

Istina, Großkreutz, tada član dortmundske Borussije, nije nastupio na Mundijalu (ostao na klupi) no samo uvrštenje u najbolju svjetsku izabranu vrstu dovoljan je pokazatelj o kakvom se igraču radi(lo). Igrač desne strane terena odtad je igrao za Galatasaray i vodeću momčad Bundeslige II, Stuttgart - iz kojeg je izbačen nakon tučnjave u jednom noćnom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izjave kako se želi odmoriti od profesionalnog nogometa i kraćeg umirovljenja, 28-godišnjak s pet nastupa za 'elf' vratio se na travnjake u klubu koji će, čini se izglednim, sljedeće godine igrati u drugom razredu njemačkog nogometa.

Darmstadt, klub koji se u Bundesligu vratio u sezoni 2015/16 nakon 33 godine odsustva iz nje, s klupe vodi proslavljeni bivši njemački reprezentativac Torsten Frings (srebro i bronca sa SP-a, srebro na EP-u), a za njega, na posudbi iz Hoffenheima, nastupa i hrvatski napadač Antonio Čolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo