KAKVE SU OVO IZJAVE? / Kloppova ekipa gazi sve, ali on tvrdi - 'Pratim ih, oni imaju najbolju momčad koju sam vidio u životu'

Image
Foto: Profimedia

Mnogi će se složiti kako je ova momčad Liverpoola, najbolja momčad na svijetu, mnogi, ali ne i Jurgen Klopp

15.2.2020.
15:21
Profimedia
VOYO logo

Ova sezona apsolutno pripada Liverpoolu. "Redsi" su već sada, u veljači, gotovo osigurali naslov prvaka u domaćem prvenstvu i polako se mogu posvetiti obrani naslova u Ligi prvaka. Težak je to zadatak, rekli bi neki gotovo nemoguć, ali ovom Liverpoolu, čini se, to možda i neće biti preveliki problem. Igraju kao savršeno ugođen stroj, čak i s mješovitom momčadi pa čak i s pričuvnim igračima, Liverpool je opasan, a udarnoj postavi nitko ne može ništa već mjesecima.

Stoga, mnogi će se složiti kako je ova momčad Liverpoola, najbolja momčad na svijetu, mnogi, ali ne i Jurgen Klopp. Naime, strateg Liverpoola otkrio je u razgovoru za Guardian tko je bio njegov najveći favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone i potkrijepio to tvrdnjom da oni imaju najbolju momčad koju je u životu vidio, ali je usput i bacio provokaciju Mauriziju Sarriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

12th May 2019, Anfield, Liverpool, England; EPL Premier League football, Liverpool versus Wolverhampton Wanderers; Liverpool manager Jurgen Klopp amid a sea of red scarves, Image: 432668106, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Actionplus

"Prije nekoliko mjeseci, na početku sezone, vidio sam Juventus kao najvećeg favorita da postane europski prvak. No, očito ne gledam dovoljno talijanski nogomet. Zato ne mogu razumjeti kako Juventus nije prvi s barem deset bodova više od ostalih. Juventus ima najbolji sastav koji sam vidio u svom životu i jako kvalitetne igrače. Zato je ludost da ne dominiraju u prvenstvu", rekao je Klopp.

No, kakav god da taj Juventus bio, još su uvijek u Ligi prvaka i konkuriraju za naslov. Liverpool je u osmini finala izvukao Atletico Madrid, dok je Juventus dobio Lyon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo