KAKVA PLJUSKA RAKITIĆU, A TEK JE STIGAO U SEVILLU: / Ugledna španjolska Marca razvalila Hrvata - 'On je najgora vijest'

Image
Foto: Profimedia

Rakitiću je ovo bio prvi službeni nastup za Sevillu otkako se vratio u klub nakon šest godina provedenih u Barceloni

25.9.2020.
14:58
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna po drugi puta u povijesti su pobjednici UEFA Superkupa svladavši u finalu u Budimpešti Sevillu nakon produžetka 2-1 (1-1). Za Bayern je zabio Leon Goretzka (34) i Javi Martinez (104), a za Sevillu Lucas Ocampos (13pen). Bivši hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić je igrao za Sevillu do 56. minute, a na njemu je napravljen jedanaesterac u 13. minuti.

Rakitiću je ovo bio prvi službeni nastup za Sevillu otkako se vratio u klub nakon šest godina provedenih u Barceloni. Sevilla je dobro izmučila osvajača Lige prvaka i držala ga u egalu do samog kraja susreta, ali novinari i čitatelji uglednog španjolskog sportskog dnevnika, Marce, nisu baš bili impresionirani Rakitićem, štoviše, bili su dosta grubi s kritikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Sevilla's Croatian midfielder Ivan Rakitic (C) fouls Bayern Munich's Austrian defender David Alaba to give away a penalty during the UEFA Super Cup football match between FC Bayern Munich and Sevilla FC at the Puskas Arena in Budapest, Hungary on September 24, 2020.,Image: 559685499, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Najgore ocjenjen igrač, prema Marci, bio je Suso, a odmah iza njega je Rakitić.

"Rakitić je bio najgora vijest za Sevillu protiv Bayerna. Izborio je penal, ali to nije bilo dobro. Očito je nespreman u odnosu na suigrače i još nije naviknut na sustav trenera Lopeteguija", piše tako Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo