KAKVA PLJUSKA BILIĆU: / Svlačionica ga nije htjela za trenera West Hama

Image
Foto: AFP
17.6.2015.
9:33
AFP
VOYO logo

Bivši reprezentativac Obale Bjelokosti Guy Demel, kojem je istekao ugovor i ovo će ljeto napustiti Upton Park, otkrio je u razgovoru za Mirror da su igrači imali drugog favorita za nasljednika Sama Allardycea. Argentinski stručnjak Marcelo Bielsa, koji je prošle sezone vodio Marseille do četvrtog mjesta u francuskom prvenstvu, impresionirao je svlačionicu Hammersa i većina je igrača navodno željela da on preuzme momčad.

Razgovor u svlačionici

Želja im se nije ispunila, uprava kluba je početkom prošlog tjedna za novog trenera imenovala bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića, a Bielsa će, čini se, i dalje ostati na klupi Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se pojavila glasina da klub pregovara s Bielsom, razgovarali smo o tome u svlačionici s Morganom Amalfitanom (bivši igrač Marseillea, op. a.) i ostalim igračima iz francuskog govornog područja. S obzirom na rezultate koje je postigao s Marseilleom i na pokazanu igru, mislili smo da bi Bielsa bio dobar izbor za nas, ali nažalost po West Ham, to se nije dogodilo", prenosi Mirror Demelovu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo