'Kakva kardinalna greška i kakav stres!'

'Pobojali smo se, naravno, da sve ne krene krivo. A ne suditi ono zaleđe na početku, uz svo poštovanje sucu, bila je kardinalna greška.

16.11.2011.
1:03
VOYO logo

"Mi objektivno nismo bolji za tri gola od njih i to su večeras pokazali. Došli su otpisani i znali da ništa ne mogu izgubiti te pokazali pravo lice. No, zadovoljan sam našom igrom, osobito smo u drugom dijelu bili opasni", rekao je Slaven Bilić nakon utakmice. Početak nije izgledao obećavajuć, srećom, turska ofenziva trajala je samo prvih desetak minuta. "Pobojali smo se, naravno, da sve ne krene krivo. A ne suditi ono zaleđe na početku, uz svo poštovanje sucu, bila je kardinalna greška. Proživjeli smo tada veliki stres tada", priznao je izbornik koji ostaje pri tvrdnji da je lakše igrati na EURO-u nego u kvalifikacijama:

"Ono što sam pričao i u prvom ciklusu je da nam odgovaraju utakmice s ritmom, koje su dvosmjerne, kad igra protivnik, a i mi. Neće na EURO-u to biti aerodrom, ali malo utakmica će biti kao one protiv Gruzije i Grčke, i to nam svakako više odgovara", ističe Bilić i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijelo vrijeme sam bio koncentriran isključivo na igrače, stožer i par ljudi koji su mi bitni, vanjski suradnici, obitelj i prijatelj. To je štimalo i to je razlog da nismo bili poljuljani niti jednog trenutka. Ponosan sam na njih i odradili smo velik posao u ne baš idealnim uvjetima", rekao je Bilić.

"Nakon prve utakmice euforija se osjetila već na aerodromu, ali mi smo profesionalci i znali smo da moramo dovršiti posao. Igrali smo svoju igru, a Turci su išli na sve ili ništa. Čestitam svojim suigračima, bilo je teško, imali smo uspona i padova, no demantirali smo sve one koji su tvrdili da nemamo karakter i pravog izbornika," istaknuo je hrvatski kapetan Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajina Poljska Španjolska Nizozemska Engleska Italija Njemačka Francuska Švedska Rusija Grčka Danska HRVATSKA Češka Irska Portugal

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo