KAKVA IZDAJA: / Najbolji igrač Arsenala želi u redove velikog rivala, čelnici kluba na mukama

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Totalni kao vlada posljednjih tjedana u Arsenalu koji je u najgorem razdoblju u posljednjih 20 godina, a da stvar bude gora, mogao bi ostati i bez najveće zvijezde.

4.4.2017.
10:03
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Topnici su u zadnjih šet utakmica u Premier ligi ostvarili samo jednu pobjedu. Donijelo im je to pad na šesto mjesto i sve je izglednije da će ostati bez plasmana u Ligu prvaka pa i ne čudi da sve više navijača traži odlazak menadžera Arsenea Wengera nakon 21 godine na klupi.

Image
OD OVOGA ĆE SVAKOM NAVIJAČU ARSENALA ZATITRATI SRCE: /

Wengera nasljeđuje istinska nogometna ikona!?

Image
OD OVOGA ĆE SVAKOM NAVIJAČU ARSENALA ZATITRATI SRCE: /

Wengera nasljeđuje istinska nogometna ikona!?

PSG nudi 50 milijuna

No, moglo bi se dogoditi da prije Wengera ode najbolji Arsenalov igrač Alexis Sanchez, strijelac 18 pogodaka u Premier ligi ove sezone. Čileancu ugovor vrijedi još samo godinu dana i posve je jasno da ga nema namjeru produljiti. A da stvar bude gora za navijače Topnika, Telegraph tvrdi da Sanchez inzistira na odlasku u redove gradskog rivala Chelseaja. Nedavno je 28-godišnjak izjavio da želi igrati za momčad s pobjedničkim mentalitetom i, slučajno ili ne, nahvalio trenera Chelseaja Antonija Contea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Chelseaju su navodno uvjereni da mogu realizirati transfer, ali dok dogovaranje uvjeta sa Sanchezom neće biti problem, s Arsenalom će priča ipak biti drugačija. Nakon što su pustili Robina van Persieja u Manchester United i Samira Nasrija u Manchester City Topnici ne žele i treću veliku zvijezdu prodati velikog rivalu. Navodno su čak spremni zadržati ga još 12 mjeseci i ostati bez ikakave odštete nego da ga ovo ljeto prodaju na Stamford Bridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opcija prodaje Sancheza PSG-u je puno realnija, ali pitanje je hoće li igrač prihvatiti ponudu s Parka prinčeva. RMC izvještava da su Parižani spremni platiti čak 50 milijuna eura za Čileanca, što bi bila najveća odšteta u povijesti za igrača kojem za godinu dana istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo