NEKADA NAJVEĆI TALENT / Kakva bi to senzacija bila! Ante Ćorić vraća se u HNL, ali vjerojatno ne u Dinamo?

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Za Ćorića nema mjesta u rimskom klubu, a pojavile su se spekulacije da bi se mogao vratiti baš u Prvu HNL

2.7.2022.
18:45
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nekada najveći talent hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac, Ante Ćorić, ovoga bi ljeta trebao napustiti Romu, s kojom ima još godinu dana ugovora vrijednog oko milijun eura.

Za Ćorića nema mjesta u rimskom klubu, a pojavile su se spekulacije da bi se mogao vratiti baš u Prvu HNL. Ipak, Ćorić se gotovo sigurno neće vratiti na Maksimir, ali zato bi mogao karijeru nastaviti u Rijeci. Rijeka je trenutno u fazi rekonstrukcije, otišli su im gotovo svi ključni igrači u napadu i aktivno traže jaka imena, a Ćorić je izgleda jedna glavnih meta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem se jedino nazire kada je u pitanju plaća. Rijeka ne može pokriti Ćorićevu plaću, koja se kreće negdje oko milijun eura i pitanje je li Ćorić spreman pristati na manje. No, činjenica je da je Rijeka jedan od najboljih klubova u regiji kada je u pitanju revitalizacija nogometaša, a to je ono što Ćoriću nasušno treba.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Žele i Halilovića

Ćorić već godinama igra vrlo slabo, nije se naigrao niti u Almeriji, niti u Venlu, niti u Olimpiji, a solidan je bio jedino prošle sezone u Zurichu s kojim je osvojio naslov prvaka Švicarcke. No, čini se da oni nisu zainteresirani za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić bi mogao biti još jedan u nizu bivših dinamovaca koji bi mogli osvježiti karijeru u Rijeci, prije njega su tu bili Robert Murić, Andrej Kramarić, Domagoj Pavičić, Ivan Tomečak, Franko Andrijašević, a uz Ćorića se spominje još i Alen Halilović, također bivši Dinamov wunderkind koji nikada nije ostvario puni potencijal u inozemstvu.

Iako nema službenih potvrda o interesu, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti Ćorića i Halilovića ponovo u Prvoj HNL i to u dresu kluba koji je nadaleko poznat po oživljavanju karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo