KAKO JE MODRIĆ DONIO REALU NOVI NASLOV: / Teško da ste sve ovo mogli zapaziti u TV-prijenosu - 'On je kao smetlarski kamion'

Image
Foto: Profimedia

Modrićevu ulogu u utakmici s Villarrealom prepoznao je i madridski As te ga je proglasio ključnim igračem Reala

17.7.2020.
14:16
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je prvo ime ključne utakmice Real Madrida ove sezone. Madridska je momčad s 2:1 svladala Villarreal u pretposljenjem kolu Primere i tako je osigurao novi naslov prvaka, a Modrić je odigrao još jednu perfektnu utakmicu i asistirao je kod prvog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićevu ulogu u utakmici s Villarrealom prepoznao je i madridski As te ga je proglasio ključnim igračem Reala, a usput su opisali što je točno radio na terenu.

"Ovo je bilo njegovo remek-djelo. Od prvog trena preuzeo je konce igre u obrani i napadu. Iz zatvora u kojem je bio vratio se u najvećem stilu. Krao je lopte, nudio se suigračima, vodio igru i asistirao za Benzemin prvi gol. Realu cijela igra ide i sve mu se događa preko Modrića. On je istovremeno Realov dirigent, koji vodi igru, pa komandos koji se zavlači u neprijateljsku pozadinu time što nakon predaje lopte utrčava iza njegovih linija te, konačno, smetlarski kamion, koji čisti protivničke napade", stoji u komentaru Asa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric reacts during the Spanish League football match between Real Madrid CF and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, on November 2, 2019.,Image: 480764755, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Naslov zahvaljujući Modriću

Istaknuli su i poseban Modrićev zadatak u igri koji je prema njima bio možda i najvažniji. Ulascima iz pozadine Modrić je stalno unosio pomutnju u suparničku obranu.

Nadalje, ističu koliko Modrić zapravo donosi ne samo igrom već i pojavom. "Nevjerojatno je koliko je požrtvovan i moćan, što odražava njegovo fascinantno psihičko stanje. Lopta je kod njega sigurna kao u sefu. Njegovo uskrsnuće na kraju preduge sezone daje Realu nadu da bi na uzvratu prve nokaut runde Lige prvaka kod Manchester Cityja, mogao nadoknaditi minus (2:1) iz prve utakmice. Tako bi Real ostvario i drugi veliki cilj sezone, jer prvi, španjolski naslov, već je tu zahvaljujući Modriću", poentiraju u članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo