'Kako je klošar iz Rosengarda postao tako dobar?'

Jedan od najboljih svjetskih napadača Zlatan Ibrahimović dao je intervju engleskom Guardianu, u kojem je ponovno nasmijao nogometni svijet.

6.10.2014.
18:36
VOYO logo

Ibra je istaknuo kako nikad neće zaigrati u, po mnogima, najjačoj ligi svijeta, engleskom Premiershipu.

"Jako cijenim englesku ligu, ali ja sam sretan u Parizu i ne mislim odlaziti. Svjestan sam da je Premeirship sjajna liga, fantastično praćena u cijelom svijetu, ali ne žalim što nisam tamo igrao. Prošao sam puno liga i klubova i presretan sam svojom karijerom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je pričao i o svojim počecima u Švedskoj.

"Nitko nije vjerovao da ću uspjeti u karijeri, a danas se svi pitaju 'kako je klošar iz Rosengarda postao tako dobar?'. Svi u Švedskoj su me pljuvali, samo je moj otac vjerovao u mene. Sjećam se da je znao potrošiti cijelu plaću na kopačke, opremu, troškove treninga", objasnio je ovaj vrsni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TxpoqSTMJz4

Zanimljiva je njegova priča glede engleske nogometne lige. Naime, Ibrahimović je kao mladi talent bio na probi u Arsenalu, ali tamo se nije dugo zadržao. Struka londonskog kluba procijenila je da Zlatan nije dovoljno dobar za njihov klub. I time je napravila veliku pogrešku. Danas, Arsene Wenger tvrdi da se radi o nesporazumu i da nije on isključivi krivac što Zlatan nije ostao u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš siguran da je bilo tako! Sjećam se da sam bio u njegovu uredu i da je on odlučivao u o svemu. Ipak, mislim da nisam bio tako blizu potpisa ugovora, već sljedeći dan sam otišao u Ajax".

Na pitanje o najdražem engleskom nogometašu, karizmatični Ibrahimović je ponovno ispalio izjavu s kojom je sve nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rooney, čini mi se da je pravi timski igrač! Ostali? Za druge ne znam".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo