OTKRIO NJEGOV BIVŠI ŠEF / Kako izgleda kada Ibrahimoviću padne mrak na oči? 'Zlatan je urlao kao luđak, zamalo je pretukao trenera'

Image
Foto: Profimedia

Galliani tvrdi kako je nakon utakmice Lige prvaka prije devet godina, kada je Milan izgubio s 3:0 u utakmici osmine finala, potpuno poludio na trenera

15.12.2021.
8:33
Profimedia
VOYO logo

Bivši šef Milana, Adriano Galliani, otkrio je prilikom predstavljanja nove knjige Zlatana Ibrahimovića, naziva Adrenalin, kako je Zlatan imao žestoki sukob s bivšim trenerom Massimilanom Allegrijem.

Galliani tvrdi kako je nakon utakmice Lige prvaka prije devet godina, kada je Milan izgubio s 3:0 u utakmici osmine finala, potpuno poludio na trenera Allegrija i zamalo ga je pretukao u svlačionici jer ovaj nije dobro pripremio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Bila je to užasna utakmica, svima nam je nakon toga laknulo. Kad smo ušli u svlačionicu, Ibrahimović je urlao kao luđak. Umalo je pretukao Allegrija jer je stavio dva vratara na klupu. Ibra nikad nije sretan. Nikad nije zadovoljan. Uvijek želi maksimum. Ako se provuče u utakmici ili završi drugi, naljuti se. Nikad nije zadovoljan, a to je njegova najveća vrlina", rekao je Galliani.

Inače, te je 2011. godine Milan uzeo svoj posljednji naslov prvaka Italije, a kasnije je za njih krenuo strmoglavi pad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo