KAKO GA NIJE SRAM OVAKO GOVORITI? / Pogledajte kako je Mourinho objasnio debakl i usput elegantno uvrijedio svoje igrače

Image
Foto: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mourinho kaže kako je zapravo i bolje (?!) da su sada ispali iz Lige prvaka

11.3.2020.
11:19
Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia
VOYO logo

Portugalski trenerski velikan Jose Mourinho, trenutno baš i ne prolazi najljepše dane na klupi Tottenhama. U posljednjih šest utakmica dva je puta remziriao i četiri puta gubio, a vjerojatni kluminat užasne forme poraz je i eliminacija od Leipziga u Ligi prvaka. Činjenica je, Tottenham ima problema s ozljeđenim igračima i to onim važnim, a Mourinho kaže kako je zapravo i bolje (?!) da su sada ispali iz Lige prvaka.

"Meni se čini da je vjerojatno dobro što smo ispali. Teški porazi i teški trenuci kao ovaj naš s Leipzigom vjerojatno će nam biti bolja škola i priprema za budućnost nego da smo prolazom zapravo zavarali sami sebe", ispalio je Mouruinho nakon poraza od Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je krenuo s pričom o igračima, odnosno, kako mu nedostaju svi ključni igrači. "Zamislite Leipzig bez Wernera, Sabitzera i Shicka. Mislite da bi nas pobijedili i izbacili ovako kako su nas izbacili? Normalno da ne. Nama nedostaju: Harry Kane, Heung-Min Son, Steven Bergwijn, Moussa Sissoko, Ben Davies, Davinson Sanchez i Juan Foyth! A sad zamislite Liverpool bez Salaha, Manea, Hendersona i Firmina. Ili Barcelonu bez Messija, Suareza, Piquea i Griezmanna. I tako tjednima, mjesecima... Naravno da bi bili daleko, daleko slabiji", rekao je Mourinho.

Image
Foto: Profimedia

Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho RB Leipzig v Tottenham Hotspur, UEFA Champions League, Round of 16, 2nd Leg, Football, Red Bull Arena, Germany - 10 Mar 2020, Image: 505171325, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Kieran McManus/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uvrijedio igrače

No, onda je ipak malo pretjerao i na neki način uvrijedio svoje igrače rekavši da Leipzig ima bolju klupu od njegove prve ekipe. "Pustite čak i njihovih startnih 11. Mi smo u takvom stanju da bi meni u početnoj postavi igrale i sve njihove pričuve", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, ima Leipzig jaku klupu, tu su Olmo, Forsberg, Lookman, Adams, Haidara, Poulsen, Mvogo, ali pazite sada imena Tottenhamove udarne postave: Moura, Lamela, Alli, Lo Celso, Alderweireld, Winks, Aurier, Lloris, 'wonderkid' Sessegnon, i na klupi još N'Dombele, Verthongen... Nije to baš tako loša ekipa kako ju Mourinho prikazuje. Možda problem, zapravo, i nije u igračima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo