KAKO GA NIJE SRAM? / Izbornik Walesa otkrio svima kakav je prljavi potez izveo njegov igrač protiv Hrvatske

Image
Foto: Profimedia
14.10.2019.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Nakon utakmice svoje je komentare podijelio i izbornik Walesa

Hrvatska nogometna reprezentacija je odigravši 1-1 protiv Walesa propustila prvu od dvije 'meč lopte' za plasman na EURO. Hrvatsku do kraja kvalifikacija još očekuje utakmica protiv Slovačke u Rijeci 16. studenoga, a Vatreni će ogled na Rujevici dočekati na prvom mjestu ljestvice sa 14 bodova, dva više od Mađarske, a četiri od Slovačke koja ima i utakmicu manje. Wales je ostao na četvrtom mjestu s osam bodova i također utakmicom manje.

Vatrenima će protiv Slovaka biti dovoljan i bod kako bi izvadili vizu za europsko prvenstvo. Nažalost, Hrvatska će protiv Slovaka igrati bez dvojice ključnih obrambenih igrača jer su Dejan Lovren i Domagoj Vida večeras dobili žute kartone. Brine i ozljeda Luke Modrića koji je u 88. minuti šepajući izašao s terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice svoje je komentare podijelio i izbornik Walesa, Ryan Giggs. "Zadovoljan sam osvojenim bodom. Odigrali smo maksimalno koncentrirano svih 90 minuta, dečki su pokazali momčadski duh i zajedništvo protiv jakog protivnika", kazala je legenda Manchester Uniteda.

Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Malo je glumio

Giggs je naglasio kako je želio nakon listopadskih utakmica ostati u igri za plasman za EURO. I u tome je uspio. "Želio sam ostati u kombinaciji za prolaz. I uspjeli smo. Moramo dobiti preostale dvije utakmice i čekati da nam se poklope ostali rezultat, ali još uvijek smo u igri", veli Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, priznao je i kako je njegov igrač Daniel James glumio ozljedu nakon sudara s Vidom, zbog čega je Hrvat dobio žuti karton. Vida i on našli su se u zračnom duelu, a ovaj je tako pao da su svi mislili da je nokautiran, ali Giggs tvrdi da baš i nije tako bilo.

"James je pao i malo je glumio kad je ostao na podu. Medicinski tim se uvjerio da je sve u redu, u poluvremenu smo napravili i testove za potres mozga. Pao je i rekao doktorima: 'Neću se micati, samo ću mirno sjediti", rekao je Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam igrač nije priznao da je glumio, ali kazao je kako nije bilo ništa ozbiljno.

"Bilo je nekoliko startova, ali to očekuješ u ovakvim utakmicama. Dobro sam, pogodio me u glavu, ali, srećom, nisam pao u nesvijest", rekao je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo