KAKO ĆE RUSI PROTUMAČITI OVE LOVRENOVE IZJAVE? / Vatreni održao lekciju nakon utakmice koja se neće svidjeti baš svima

Image
Foto: Screenshot

Lovrenov dalekometni projektil nije spasio Zenit jer primili su gol u sudačkoj nadoknadi kada im je zabio De Ketelaere

21.10.2020.
8:37
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren zabio je spektakularan gol u porazu svog Zenita na otvaranju Lige prvaka protiv Cluba Bruggea. Lovrenova momčad gubila je sve do 74. minute kada je Vatreni odlučio okušati šut s distance.

Lovren je primio loptu na nekih tridesetak metara od gola, malo si je gurnuo u for i onda raspalio iz sve snage, ali precizno. Lopta je odsjela na vratnici i onda se odbila u golmana Ethana Horvatha i ušla u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Lovrenov dalekometni projektil nije spasio Zenit jer primili su gol u sudačkoj nadoknadi kada im je zabio De Ketelaere.

Image
LOVREN ZABIO EUROGOL U LIGI PRVAKA: /

Pogledajte dalekometni projektil Vatrenog s više od 25 metara udaljenosti

Image
LOVREN ZABIO EUROGOL U LIGI PRVAKA: /

Pogledajte dalekometni projektil Vatrenog s više od 25 metara udaljenosti

'Stvar je u nama'

"Je li moguće nešto reći nakon ovakvog razočaranja? Naravno da je moguće. Moramo uvijek gledati sebe i priznati da je sve bilo dobro dok se nisu dogodile ove dvije pogreške. Ovdje vas svaka pogreška košta. Imali smo mi danas i svojih šansi, ali nismo zabili i oni su zaslužili pobijediti", rekao je Lovren nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio je i na pitanje je li Zenit bio nesretan u ovoj utakmici.

"Ne bih tu krivio neku nesreću. Stvar je u nama i u našoj radnoj etici. Ako smo fokusirani na svaku loptu, onda bismo trebali iskoristiti svoje šanse. Ovo je naša krivica, a ne nesreća", rekao je Lovren pa zaključio najavom sljedećeg protivnika Borussije Dortmund:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta nam je utakmica poziv da se trznemo. Moramo se braniti bolje i kompaktnije jer je Borussia prvoklasna momčad na svim pozicijama. No, ako radimo kao momčad, uvijek postoje šanse", rekao je Lovren koji već polako postaje poznat po sličnim izjavama. Naime, i nakon utakmica hrvatske reprezentacije znao je bez dlake na jeziku kritizirati igru sebe i svojih suigrača. Pitanje je samo koliko će Rusi ovo ozbiljno shvatiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo