NEDOSTAJE GOMILA IGRAČA / Kako će Dinamo izgledati u, trenutno, ključnoj utakmici Lige prvaka? Postoje samo dvije oveće dileme

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dinamo je u Skopje stigao u ponedjeljak s 22 igrača, a zbog ozljeda izostalo je podosta važnih imena

25.7.2022.
23:10
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama, aktualnog prvaka Hrvatske, u utorak u 21 sat igraju uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv makedonskog Škupija. Modri su u prvoj utakmici kiksali, odigrali su 2:2 na svom Maksimiru i bila je to vrlo napeta i neizvjesna utakmica. Dinamo je bez obzira na sve veliki favorit za prolazak, a hoće li tako i biti vidjet ćemo sutra.

Dinamo je u Skopje stigao u ponedjeljak sa 22 igrača, a zbog ozljeda izostalo je podosta važnih imena. Ante Čačić tako neće moći računati na Josipa Šutala, Boška Šutala, Mahira Emrelija, Teophile-Catherinea i Marka Bulata. No, na popis je upao donedavno ozlijeđeno Antonio Marin, te treći vratar Ivan Nevistić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je održao i večernji trening s igračima, a itekako se naziru konture ekipe koja bi u utorak navečer trebala istrčati na teren.

Image
DOKLE VIŠE /

Hoće li se Dinamo ikada uozbiljiti? Nitko nije primijetio goleme propuste koji bi Plave mogli stajati uspješne sezone

Image
DOKLE VIŠE /

Hoće li se Dinamo ikada uozbiljiti? Nitko nije primijetio goleme propuste koji bi Plave mogli stajati uspješne sezone

Kako će izgledati Dinamo?

Na vratima se očekuje Dominik Livaković, ispred njega bi trebali biti u zadnjoj liniji, Stefan Ristovski desno, Dino Perić i Rasmus Lauritsen u sredini te veznjak Robert Ljubičić na lijevom beku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vezi na poziciji centralnih veznih trebali bi biti Arijan Ademi i Josip Mišić, ispred njih na polušpici Luka Ivanušec, a na krilima lijevo Mislav Oršić i desno Dario Špikić ili Luka Menalo. To će vjerojatno biti prva velika dilema za Čačića jer obojica su u dobroj formi i zaslužuju mjesto u udarnom sastavu.

Isto tako, velika dilema za Čačića bit će i napadač. I Josip Drmić i Bruno Petković igraju odlično, ali u formaciji 4-2-3-1, koju bi Čačić zaista trebao koristiti jer Dinamo u njoj igra puno bolje, od prve minute trebao bi igrati Švicarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Dinamo bi trebao izgledati ovako: Livaković - Ristovski, Perić, Lauritsen, Ljubičić - Ademi, Mišić - Oršić, Ivanušec, Špikić - Drmić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo