VIDEO: / Kakav šok! Dinamo potopljen, Rukavina dobio crveni nakon par sekundi igre!

Dinamo je u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka bolno prizemljen. Austrija je slavila s 2:0 i Modrima će za treći uzastopni plasman u elitno natjecanje trebati 'čudo' u Beču.

21.8.2013.
10:34
VOYO logo

Od početka dvoboja austrijska je momčad izgledala vrlo organizirano. Bez većih su problema Bjeličini nogometaši odbijali Dinamove napadačke pokušaje forsirane uglavnom preko lijevog boka.

Josip Pivarić najveći je dio dvoboja bio najagilniji i najučinkovitiji Jurčićev pojedinac. Najbolju je akciju režirao sredinom drugog dijela utakmice, kada se izvrsno ubacio u prostor i uputio skoro pa savršen centaršut na peterac. Junior Fernandes loše je reagirao i njegov je udarac glavom ostao nerealiziran: zakasnio je nekoliko centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko trenutaka kasnije Daniel Royer izbacio je iz igre dvojicu Dinamovih igrača na svojoj desnoj strani. Stvoreni su višak Bečani nastavili graditi odlaganjem, uglavnom iz prvog dodira, u lijevu stranu sve dok lopta nije došla do hrvatskoga lijevog bočnog braniča Marina Leovca, koji je iskosa s lijeve strane prevario mladog vratara Olivera Zeleniku poslavši loptu u njegov bliži kut. Dinamov 20-godišnji čuvar mreže išao je čitati Leovčevo odigravanje i napustio poziciju na prvoj vratnici.

http://videa.hu/player?v=5OrcnkToqwdugPvJ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 71. minuti, nekoliko sekundi nakon što je ušao u igru umjesto Duje Čopa, crveni je karton zaradio Ante Rukavina. Odigrao je opasno, visokom nogom i đonom, na Kaju Rogulja, drugoga hrvatskog nogometaša u gostujućim redovima. Engleski sudac Howard Webb pokazao mu je izravan crveni karton.

//www.youtube.com/embed/LihvPhADFgo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije Pivarić se prometnuo u tragičara nakon što se okliznuo i u 16-erac propustio Fabiana Kocha, koji je vratio loptu izvan 16-erca, a Marko Stanković pogodio za konačnih 2:0.

//www.youtube.com/embed/ZZnyhV0yzfM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat se idućeg utorka igra u Beču.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=192d2470-c5e0-4d7e-9946-b0b844cf2064&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Austria 0:2 (Leovac 68, Stanković 75) Ludogorec - Basel 2:4 (Marcelinho 23, Stojanov 50 / Salah 12, 59, Sio 64, Schär 83-11m) Steaua - Legia 1:1 (Piovaccari 34 / Kosecki 53) Schalke - PAOK 1:1 (Farfan 32 / Stoch 73) Fenerbahçe - Arsenal 0:3 (Gibbs 51, Ramsey 64, Giroud 77-11m)

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo