KAKAV 'ŠAMAR' VAN GAALU: / Di Maria otkrio veliki istinu o odlasku iz Uniteda

Image
Foto: AFP
1.9.2015.
12:21
AFP
VOYO logo

Angel Di Maria napustio je Manchester United samo godinu nakon što je na Old Trafford doveden iz Real Madrida u spektakularnom transferu koji je postao najveći za britanski nogomet (75 milijuna eura). Prošlogodišnja sezona bila je razočaravajuća za njega.

Image
LUDILO: /

Angel Di Maria poput argentinskog navijača 'zapalio' svoje suigrače

Image
LUDILO: /

Angel Di Maria poput argentinskog navijača 'zapalio' svoje suigrače

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo sjajno argentinsko napadačko krilo nikako se nije moglo uklopiti u nogometnu filozofiju trenera Louisa Van Gaala. Di Maria je kazao kako mu se bilo teško prilagoditi na način nogometa menadžera Uniteda, u sezoni u kojoj je htio ostaviti trag u Premiershipu.

Bijeg od Van Gaala

"Van Gaal ima neku svoju čudnu nogometnu filozofiju i to je jedan od razloga zašto sam napustio Manchester United", otkrio je Di Maria, koji je za Crvene vragove ukupno odigrao 33 susreta i ostvario učinak od samo 4 gola uz 12 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo se teško prilagoditi na Van Gaala. Imao sam nekoliko nesuglasica s njime, a sve je počelo poslije moje prve ozljede. Dobro sam počeo u Unitedu, a problemi su započeli nakon moje prve ozljede. Tada me Van Gaal stavio na drugu poziciju koja mi nije odgovarala. Prije dolaska u PSG i on želi da igram sličnu poziciju koju sam igrao u Realu", kazao je argentinski nogometaš.

Di Maria je imao dobar debi za PSG u derbiju protiv Monaca. Francuski prvak je s 3:0 slavio protiv Danijela Subašića, Marija Pašalića i društva, a publika na Stade Louis II vidjelo je dijelić njegove magije kada je, ušavši s klupe, sjajno asistirao svom sunarodonjaku i suigraču iz reprezentacije Lavezziju za konačnih 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo