Kakav poklon za Božić: Luka Modrić i Ivan Rakitić u društvu najboljih

Hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić i Luka Modrić dobili su veliko priznanje. Prema pisanju Sky Sportsa, spomenuti dvojac našao se u najboljoj momčadi Primere za 2014. godinu.

23.12.2014.
19:56
VOYO logo

Luka Modrić i Ivan Rakitić našli su se u najboljoj momčadi Primere za 2014. godinu, piše Sky Sports. Hrvatski reprezentativci to su ostvarili sjajnim igrama u dresu Real Madrida (Modrić), odnosno Seville i Barcelone (Rakitić).

Modrić je u Kraljevskom klubu dirigirao veznim redom, ukupno je odigrao 28 utakmica u kojima je postigao dva gola, uz peta asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je, pak, bio glavni igrač Seville, za koju je odigrao 16 utakmica, uz pet golova i četiri asistencije. Ovoga ljeta preselio je u Barcelonu, gdje igra solidno.

Naravno, dolaskom u katalonskog diva, promijenila mu se i uloga, pa je njegova igra ipak malo pala. Međutim, Rakitić je imao nekoliko zapaženih partija, a njegov trener Luis Enrique od njega očekuje još više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji vratar Primere očekivano je izabran Thibaut Courtois koji je sjajno branio za Atletico, a onda se vratio u Chelsea. U obrani su braniči prvaka Španjolske Atletica Juanfran, Diego Godin i Filipe Luis. Uz navedeni trojac, tu je neizostavni Sergio Ramos iz Real Madrida.

//www.youtube.com/embed/NrqBE36KJVA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veznom redu su Modrić, Rakitić i Koke iz Atletica, dok su u napadu Messi iz Barcelone, Cristiano Ronaldo iz Reala, i Diego Costa, koji je ovoga ljeta dres Atletica zamijenio onim Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo