Kakav jadnik: Prijete mu smrću zbog krivog imena

Gianluca Rocchi, nezaposleni građanin Firence, primio je prijetnje smrću samo zato što se zove isto kao i sudac za kojeg navijači Intera smatraju da je oštetio njihov klub.

6.10.2011.
14:56
VOYO logo

Nezaposleni Talijan iz predgrađa Firence, istog imena kao i sudac utakmice između Intera i Napolija u posljednjem kolu talijanske Serije A, Gianluca Rocchi, dobio je prijetnje smrću zbog "svog" suđenja u već spomenutom derbiju u kojem je Napoli slavio s 3:0.

"Ovo nije prvi puta da mi se ovakvo što događa. Uvijek pratim utakmice u kojima sudi sudac iz Firence istog imena kao i mog, tako da znam što mogu očekivati nakon toga. Uvijek se nadam da će dobro suditi, ali u svakom slučaju nikada nije ugodno čuti takve prijetnje preko telefona", rekao je nezaposleni Gianluca Rocchi kojeg su zamijenili s "pravim" Rocchijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti sudac je na utakmici isključio domaćeg igrača Joela Obija, te je dosudio jedanaesterac za gostujuću momčad iako se prekršaj koji je tome prethodio dogodio izvan 16 metara. Sudac je uz to na poluvremenu isključio i trenera domaćeg sastava Claudija Ranierija, te za vrijeme izvođenja već spomenutog jedanaesterca nije reagirao kada se nekoliko igrača obiju momčadi našlo u šesnaestercu prije negoli je Marek Hamšik uputio udarac prema Juliju Cesaru.

Vezani članci:

arti-201110010718006 arti-201109220589006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo