JUVENTUS RADIKALNO MIJENJA TAKTIKU ZA REAL: / Ovako Allegri planira izvesti čudo u Madridu

Image
Foto: AFP

Talijanske prvake čeka izrazito teška misija.

10.4.2018.
9:08
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima Juventusa uzvratni je susret četvrtfinala Lige prvaka. U srijedu navečer na Santiago Bernabeu momčad Maxa Allegri lovit će zaostatak od tri gola. Zvuči kao nemoguća misija, ali čuda u Ligi prvaka su se događala. O Barceloninom protiv PSG-a suvišno je govoriti.

Talijanski strateg, piše Tuttosport, za taj susret planira radikalno promijeniti pristup. Odabranih 11 poslat će u 4-2-4 taktičkoj formaciji. U veznom redu trebali bi biti Miralem Pjanić i Sami Khedira, dok bi u napadu zajedno zaigrali Mario Mandžukić, Gonzalo Higuain, uz potporu Juana Cuadrada i Douglasa Coste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je takvu taktiku koristio Antonio Conte kad je započeo svoju vladavinu u Juveu, a i Italija je tako igrala do poraza od Španjolske 3:0 čime su njihove nade za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju počele tonuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi pristup koji, inače, razmatra Allegri je s Matuidijem u veznom redu. Zaigrao bi Juve tako u formaciji 4-3-3, s Francuzom, Pjanićem i Khedirom, dok bi Higuain bio u napada, a potporu na krilima dobio od dvojice od trojca Costa, Cuadrado, Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo