JUVENTUS PRONAŠAO ZAMJENU ZA MANDŽUKIĆA: / Taliijani nude bogatstvo za krilnog napadača kojeg želi i Niko Kovač

Image
Foto: AFP

Aktualni prvak kreće u rekonstrukciju momčadi.

28.4.2018.
13:11
AFP
VOYO logo

Talijanski stručnjak Massimiliano Allegri, čini se, već slaže križaljku za novu sezonu. U petak je objavljeno da iz Lazija u transferu od 100 milijuna eura želi dovesti srpskog reprezentativac Sergeja Milinkovića Savića, dok su u subotu talijanski mediji otkrili da bi dres Juventusa mogao navući i Francuz Anthony Martial.

Nekoliko tamošnjih dnevnih novina ističe da im je on glavna meta ovog ljeta, dok Calciomercato tvrdi da pregovori s Manchester Unitedom odlično napreduju. No, najveći im problem predstavlja konkurencija u vidu Bayerna iz Münchena, kojeg od ljeta preuzima Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United navodno želi najmanje 50 milijuna eura za njega što je deset manje nego što su ga platili Monacu prije tri godine. Ove godine 22-godišnjak je u 42 nastupa zabio 11 golova i deset asistencija. Iako je bio u dobroj formi, problemi su za njega počeli kad je Jose Mourinho doveo Alexisa Sancheza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martial, inače, pokriva sve pozicije u napadu, a najčešće igra na lijevoj strani. Baš poput Douglasa Coste krasi ga brzina i i prilagodljivost. Juventus navodno u njemu vidi zamjenu za Marija Mandžukića, za kojeg mnogi vjeruju da će napustiti Torino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo