JUVENTUS I PSG ODUŠEVILI: / Amerikanci uživali u ljepotici s pet golova, igrao i Mandžukić

Image
Foto: AFP

Juventus je u noći sa srijede na četvrtak po hrvatskom vremenu na International Champions Cupa na Floridi slavio protiv PSG-a 3-2.

27.7.2017.
8:54
AFP
VOYO logo

Europski nogometni velikani pripremaju se za novu sezonu i trenutno se nalaze na turneji po SAD-u, gdje su u fokusu javnosti i tamošnjih medija. Iako nogomet kao sport i nije u SAD-u toliko popularan kao, primjerice, američki nogomet, nogometne zvijezde u fokusu su američke javnosti jer nemaju Amerikanci baš priliku često na svom tlu gledati najbolje svjetske klubove i nogometne zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je tako susret Juvea i PSG-a itekako bio pod povećalom, a na kraju su Amerikanci ostali oduševljeni viđenim na Floridi. Jer, palo je pet golova. Juventus je poveo krajem prvog dijela golom ubojitog argentinskog napadača Higuaina, a izjednačio je Guedes u 53. minuti.

ZIDANE NIJE VJEROVAO ŠTO SE DOGAĐA: Manchester City osramotio Real Madrid za samo 45 minuta

Stara dama je vratila prednost krasnim golom Marchisija u 62. minuti, a deset minuta prije kraja Parižani se opet vraćaju preko Pastorea. Ipak, prvaku Italije pobjedu je donio svojim drugim pogotkom Marchisio s bijele točke u 89. minuti. Mario Mandžukić odigrao je prvih 45 minuta za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo