JUVE ŽELI MLADOG HRVATA: / U Dinamu uopće ne brani, a u Italiji ga vide kao zamjenu za legendarnog Buffona

Image

Talijanska Gazzetta dello Sport piše da Juventus traži nasljednika Gianlugija Buffona u dva mlada vratara, Alexu Meretu i mladom dinamovcu Adrianu Šemperu.

9.12.2016.
9:13
VOYO logo

Prema izvještavanju Sportskih novosti, za Soudanija koji na zimu odlazi iz Dinama ozbiljno je zainteresiran Torino. Ovih bi se dana moglo krenuti u pregovore oko transfera Alžirca u Serie A. Što se tiče Šempera, on nije zadovoljan statusom u Dinamu.

Image

BRITANCI TVRDE: ‘Šemper je jedan od najtalentiranijih mladih vratara današnjice’

Šemper više uopće ne brani

Dolaskom Ivajla Peteva, Šemper je pao u drugi plan i Dinamova jedinica postao je Dominik Livaković, vratar koji ima ipak nešto više prvoligaškog iskustva od njega. No ne samo to. Šemper je došao u situaciju da uopće ne brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji dosta ponuda

Nema ga ni u drugoj momčadi Modrih koja igra u Drugoj ligi, pa drži da bi stalnim boravkom na klupi mogao stagnirati u razvoju. Po onome što SN saznaje u Maksimiru, Šemper ima dosta ponuda iz etabliranih klubova, što je logično, s obzirom na njegovu mladost. Također, budući da je Livaković čvrsto prigrabio ‘jedinicu’, teško je vjerovati da će uskoro među vratnice.

No, isto tako u plavom klubu su postavili golem odštetni zahtjev, koji je dvocifren kad su milijuni eura u pitanju. Ta priča s mladim Šemperom mogla bi također biti zanimljiva ovog zimskog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo