JUVE POBIJEDIO, RONALDO KIPIO OD BIJESA: / Stigao odgovor na pitanje zašto je Portugalac bio toliko ljutiti poslije utakmice

Image

Iako je odigrao sjajnu utakmicu bio je razočaran što se nije upisao u strijelce

12.4.2021.
15:44
VOYO logo

Nogometaši Juventusa učvrstili su se na trećem mjestu ljestvice talijanskog prvenstva 3-1 (2-0) domaćom pobjedom protiv Genoe u susretu 30. kola.

Image
KONTROVERZAN POTEZ PORTUGALCA PODIGAO BURU U TORINU: /

No, snimka pokazuje što se stvarno dogodilo poslije utakmice

Image
KONTROVERZAN POTEZ PORTUGALCA PODIGAO BURU U TORINU: /

No, snimka pokazuje što se stvarno dogodilo poslije utakmice

Juventus je poveo lijepim udarcem Kuluševskog (4) u samom otvaranju utakmice, a na 2-0 povisio je Morata (22) iz protunapada sredinom prvog dijela i velikog promašaja CristianaRonalda koji je s tri metra pogodio vratnicu. Nadu u pozitivan rezultat Genoi početkom nastavka vratio je Scamacca (49), no McKennie (70) nakon izbjegnutog zaleđa pogodio za konačnih 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice najviše je pažnje svojim ponašanjem privukao Portugalac koji je bio vidno bijesan, a Gazzetta dello Sport otkrila je kako je pri ulasku u svlačionicu šakom udario u zid, otuširao se i u tišini napustio stadion.

"Bio je ljutiti jer nije zabio pogodak. Imao je nekoliko lijepih prilika, ali nije pronašao put do mreže. Uvijek želi ostaviti traga i biti što bolji. U nekim situacijama u napadu mogli smo bole reagirati i zato je bio ljutit. Šampionima poput njega uvijek je potreban i individualni cilj pored kolektivnih. Svake godine ima priliku biti najbolji strijelac u prvenstvu, a danas je promašio nekoliko dobrih prilika. Normalno je da igrači budu uznemireni na kraju utakmice i tako reagiraju", kazao je poslije susreta trener Juventusa Andrea Pirlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Turin, Italy, 11th April 2021. Cristiano Ronaldo of Juventus removes his match shirt before rolling it into a ball and throwing it to a ballboy at the final whistle in the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture credit should read: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images,Image: 604824896, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Dodao je i kako individualni ciljevi ne bi trebali biti ispred kolektivnih.

"Međutim, ponavljam, ako Ronaldo postigne 35 pogodaka jasno je da i momčad profitira od toga", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Squawka je objavila Ronaldovu statistiku s tog susreta. Vidljivo ej da mu je samo gol nedostajao da zaokruži sjajnu predstavu.

"Možda je zato bio toliko bijesan", napisali su pored njegovih brojki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo