SVI GA VOLE / Klopp od svih igrača izdvojio Perišića pa ga oduševljeno hvalio: 'Divim mu se, jako mi se sviđa'

Image
Foto: Profimedia

Ove srijede od 21 sat na Giuseppe Meazzi susreću se domaći Inter i engleski Liverpool u sklopu osmine finala Lige prvaka

15.2.2022.
16:49
Profimedia
VOYO logo

Vraća nam se Liga prvaka, a nakon današnjih poslastica, u srijedu će se susresti Inter i Liverpool. Englezi putuju u Milan, a prema kladionicama oni su favoriti za prolazak dalje.

Image
KRAJ PRIČE? /

Navijačima Hajduka neće biti svejedno: Talijani otkrili veliku vijest o budućnosti Ivana Perišića

Image
KRAJ PRIČE? /

Navijačima Hajduka neće biti svejedno: Talijani otkrili veliku vijest o budućnosti Ivana Perišića

Talijanski prvak želi napraviti dobar rezultat u Ligi prvaka, ali im na noge dolazi Liverpool koji je u dosadašnjem dijelu natjecanja bio besprijekoran. U teškoj grupi s Atletico Madridom, Portom i Milanom, Liverpool je završio kao prvi s maksimalnih 18 bodova. Inter je pak završio na drugom mjestu u grupi iza Real Madrida, dok su lošiji bili Sheriff i Shakhtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči prvog susreta na Giuseppe Meazzi, s novinarima je pričao trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Dobro se sjeća suradnje

Njemački strateg već je godinama jedan od najboljih trenera na svijetu, a u momčadi Inter posebno je istaknuo jednog - Hrvata. S Ivanom Perišićem Klopp je surađivao u Borussiji Dortmund za koju je naš reprezentativac nastupao od 2011. do 2013. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram izdvojiti Perišića, jedva ga čekam vidjeti. S njim sam osvojio duplu krunu u Njemačkoj i divim mu se. Jako mi se sviđa kao igrač. Tu je Džeko i ostatak momčadi. Barella ne može igrati, što za nas nije nimalo loše jer se radi o fantastičnom igraču s vrhunskom tehnikom. U teoriji je prednost što prvu utakmicu igramo u gostima, ali sve ovisi kako ćemo tamo odigrati. Računamo na podršku s Anfielda u uzvratu, ali ne ovisimo o tome", poručio je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je u Borussiju stigao iz Bruggea, a za njemački klub je skupio 64 nastupa i postigao 12 pogodaka uz sedam asistencija. Nakon toga je nosio dres Wolfsburga, a od 2015. godine nosi dres Intera. Jednu sezonu proveo je na posudbi u Bayernu, kada je osvojio Ligu prvaka, da bi se vratio u Milan. U crno-plavom dresu odigrao je 236 utakmica te je postigao 50 pogodaka i podijelio 43 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo