Jurčić objavio tragediju iz Amsterdama!

'Znate što je tragedija? Kažem ja svojim dečkima da Ajax ima dva sporija stopera, da bi ih se tu moglo iznenaditi.

4.11.2011.
12:07
VOYO logo

Kad najbolji igrači Dinama nisu ni blizu najslabijima u Ajaxu, kad najbrži igrač Modrih ne može pretrčati nikoga iz nizozemskog kluba, kad najbolji tehničari ne mogu predriblati ni najslabije karike Ajaxa, jasno je da hrvatskom prvaku ni škola u Ligi prvaka neće puno pomoći da bi bio konkurentniji za godinu ili dvije. Po viđenom, niti jedan Dinamov igrač ne bi mogao igrati u Ajaxu, svi su brži, jači, tehnički bolji, drugi su svijet.

http://video.rutube.ru/6c775732c753ac0e504b6aad15380269

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najveće momčadi više nemaju igrače koji su specijalizirani za određene pozicije. Nema klasičnog napadača, ni u Barçi, Realu, Ajaxu, sve su to vezni koji mogu ubosti, ubaciti se i zabiti. Kod nas se uvijek više gledalo na tehniku nego na brzinu. A Ajax ima i tehniku, i brzinu, i tradiciju škole, ali i novac da kupi ono što škola nije stvorila", smatra Kruno Jurčić, koji je otkrio dijelove komunikacije sa svojim igračima prije stradavanja u Amsterdamu.

"Znate što je tragedija? Kažem ja dečkima da Ajax ima dva sporija stopera, da bi ih se tu moglo iznenaditi. A niti jedan naš igrač ne može ih pretrčati", izjavio je Jurčić za Sportske novosti, a Jerko Leko dodao da je razočaran učinkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razočaran sam možda rezultatom. Nedostajalo nam je više hrabrosti, premalo je to za tu razinu natjecanja. No, da igramo s Ajaxom u Europskoj ligi, mislim da bi bilo drukčije. Bio bi on bolji, ali ne toliko, mi smo u ovom natjecanju zeleni", smatra Leko.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo