JUGO-DRUZENJE: Pogledajte kako je prosao Kramaricev susret s Dzekom i Kolarovom

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramaric gostovao je u srijedu sa svojim Leicesterom kod aktualnog engleskog prvaka Manchester Cityja.

5.3.2015.
18:56
VOYO logo

City je na svome Etihadu slavio s 2:0, a Kramaric je igrao do 58. minute. Donedavni napadac Rijeke u dva je navrata bio u sredistu pozornosti: najprije ga je u sesnaestercu pokupio domaci vratar Hart, ali sudac nije dosudio penal, a potom je naseg nogometasa u kaznenom prostoru faulirao Fernando, ali je sudac izvukao prekrsaj izvan sesnaesterca.

Nakon utakmice Kramaric se u tunelu koji vodi prema svlacionicama zaustavio u razgovoru s domacim napadacem Edinom Dzekom. Pitao je bosanskohercegovacki reprezentativac svoga 23-godisnjeg kolegu je li sve u redu i kako se snasao u novoj sredini. Prisao je nakon toga i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov i srdacno pozdravio Kramarica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videochart.net/framevideo/10960.1a72afe7fc14a93aa7d36ce15485?width=640&height=360

Uglavnom, bila je to jos jedna dirljiva prica o druzenju ljudi iz bivse Jugoslavije u bijelom svijetu. Na ovim se prostorima cesto ne volimo, ali u inozemstvu smo si uvijek medusobno pri ruci...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo